AD

Μαρία Καρυστιανού | Ντράπηκα πολύ που έπρεπε να ξενιτευτώ για να βρω δικαίωση

«Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ζούνε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Για αυτό το αυτονόητο εμείς πρέπει να παλέψουμε αλλά θεωρώ ότι θα συμβεί τελικά»

 

«Η σκέψη μου από την αρχή ήταν στραμμένη προς το εξωτερικό γιατί γνώριζα τι έχω να αντιμετωπίσω εδώ», τόνισε μεταξύ άλλων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Μαριά Καρυστιανού.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», Μαρία Καρυστιανού, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά για το σιδηροδρομικό δυστύχημα και τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ μεγάλη ντροπή για μένα να πρέπει να ξενιτευτώ για να βρω δικαίωση για ένα έγκλημα που έγινε στην Ελλάδα, είμαι όμως και ικανοποιημένη στο βαθμό που μπορώ να είμαι ότι τα πράγματα, πραγματικά αυτή τη φορά θα πάνε όπως πρέπει. Και έχουμε και την ελπίδα ότι μέσα από αυτό τον αγώνα που δίνουμε για να δικαιώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους είναι ουσιαστικά και μια ευκαιρία να αλλάξουνε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν».

Για την εξεταστική επιτροπή η κυρία Καρυστιανού, σχολίασε ότι «δεν περιμέναμε και τίποτα περισσότερο» τονίζοντας ότι «δικαίωση είναι η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων του εγκλήματος ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση, και φυσικά αυτό να είναι το εφαλτήριο μιας σωστής λειτουργίας του κράτους γενικότερα. Να μην υπάρξει ξανά πιθανότητα να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην κοινωνία. Οι Έλληνες πολίτες να ζούνε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Για αυτό το αυτονόητο εμείς πρέπει να παλέψουμε αλλά θεωρώ ότι θα συμβεί τελικά».Η συγκάλυψη του εγκλήματος είναι ύβρις προς τους νεκρούς μας» | ΕΦΣΥΝ

Τέλος, σε ερώτηση για το αν δέχθηκε πρόταση να κατέβει στις Ευρωεκλογές, η κυρία Καρυστιανού είπε: «Ποτέ, κανείς ούτε καν υπονόησε και έχω μιλήσει με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευση, ποτέ κανένας δεν υπονόησε καν, δεν άφησε να πλανάται στον αέρα η πιθανότητα “μήπως θες να ‘ρθεις μαζί μας”. Ποτέ!»

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >