AD

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο

Mε ένα συγκινητικό και γενναίο βίντεο η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο, που ανακαλύφθηκε μετά την εγχείριση της στην κοιλιά και τώρα υποβάλλεται σε θεραπεία

 

 

Τέλος στα σενάρια για την υγεία της δίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον η οποία με βίντεο δήλωσή της ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο.

Λεπτομέρειες για τον καρκίνο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το Παλάτι του Κένσινγκτον δηλώνει ότι είναι βέβαιη ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως.

Η δήλωση της πριγκίπισσας εξηγεί ότι όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος. «Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», δήλωσε η πριγκίπισσα.

Είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας». Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

 

«Ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», είπε.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας |H παραμυθένια ζωή της όμορφης Diana των Αράβων, που έγινε η νεότερη βασίλισσα στον κόσμο & μία από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη

Στα 29 της χρόνια έγινε μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη. Στις 31 Αυγούστου κλείνει τα 54 της χρόνια που περικλείουν μια έντονη και συναρπαστική ζωή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >