AD

Παγκόσμιο σοκ για την Κέιτ Μίντέτον | Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση ότι πάσχει από καρκίνο

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα ανακοίνωσε τον λόγο για τον οποίο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, τελειώνοντας τις θεωρείες συνομωσίας, με τα ΜΜΕ παγκοσμίως να προβάλουν στο πρώτο τους θέμα την είδηση.

Η Daily Mail γράφει στον τίτλο: Η Κέιτ αποκάλυψε πως έχει καρκίνο. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, γενναία αν ανακοίνωσε πως δίνει μάχη με την ασθένεια και κάνει χημειοθεραπείες», προσθέτοντας την φράση της: «θα είμαι καλά»

 

«Η Κάθριν, πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει καρκίνο» αναφέρει στον τίτλο του το CNN, το οποίο το ανέδειξε σε πρώτο θέμα.


«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέει ότι κάνει θεραπεία για τον καρκίνο» σχολιάζει το BBC, το οποίο έχει και live ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Η Independent σχολιάζει: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε την προσωπική μάχη της με τον καρκίνο σε ένα γενναίο μήνυμα σε βίντεο»

 

Την είδηση παίζει ψηλά και το Reuters.

Η Corriere de la Serra έχει επίσης πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της την ανακοίνωση της Μίντλετον.


«Καρκίνος! Η Κέιτ ανακοινώνει τη συγκλονιστική διάγνωση σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Ξεκινά χημειοθεραπείες» περιγράφει η Γερμανική Bild.

Στη Γαλλία, η Le Parisien φιλοξενεί επίσης την είδηση στο πρώτο της θέμα: «Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα ανακοινώνει ότι πάσχει από «καρκίνο» και ξεκίνησε χημειοθεραπείες» αναφέρει.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >