AD

Μαρία Ολυμπία | Κάνει την ακριβότερη θεραπεία προσώπου τον κόσμο, αξίας 6.000 ευρώ

Η Μαρία Ολυμπία, η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, εντυπωσιάζει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, ενώ, οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζονται θετικάμε έναν από τους λόγους να είναι η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

 

Η Μαρία Ολυμπία, η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, εντυπωσιάζει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, ενώ, οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζονται θετικά με έναν από τους λόγους να είναι η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Τα μυστικά της Μαρίας Ολυμπίας για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Πρόσφατα, η εκπομπή “Happy Day” πρόβαλε τη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό “Τatler”, η οποία αποκάλυψε το πώς διατηρεί άψογη την επιδερμίδα της και ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς της.

Πόσα πληρώνει η Μαρία Ολυμπία για το πρόσωπο και τα μαλλιά της
Ειδικότερα, η Μαρία Ολυμπία, φτιάχνει τα φρύδια της στο διάσημο ινστιτούτο ομορφιάς της Αnastasia Soare στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο για καθαρισμό και σχήμα χρεώνει 55 ευρώ.

Τα μαλλιά της φτιάχνει στον κομμωτή Κριστιάνο στο κομμωτήριο Richard Ward, που χρεώνει 225 ευρώ το κούρεμα, ενώ για βαφή πηγαίνει στο Λονδίνο και το κομμωτήριο Josh Wood, το οποίο χρεώνει 225 ευρώ.

Επιπλέον, επιλέγει τα extensions βλεφαρίδων, τα οποία κοστίζουν 380 ευρώ, ενώ συνηθίζει να παίρνει και ένα πακέτο 12 θεραπειών ενυδάτωσης για το πρόσωπο, οι οποίες κοστίζουν 6.240 ευρώ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αδιέξοδο στις συνομιλίες για εκεχειρία | Χαμάς και Ισραήλ αποχώρησαν χωρίς συμφωνία από το Κάιρο

Οι προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας συνεχίζονται, τονίζει το αιγυπτιακό μέσο Al-Qahera News που πρόσκειται στις υπηρεσίες πληροφοριών της Αιγύπτου   Η Χαμάς αναφέρει ότι η αντιπροσωπεία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πρόβλημα στο εμφύτευμα εγκεφάλου που τοποθετήθηκε στον πρώτο ασθενή από τη Neuralink του Έλον Μασκ

Δυσλειτουργία παρουσίασε μέρος του εγκεφαλικού εμφυτεύματος που τοποθετήθηκε σε άνθρωπο ασθενή, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας του Έλον Μασκ, Neuralink.   H Neuralink έχει κατασκευάσει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ώρες | Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.  Ειδικότερα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Με πίνατ και Μαρίνα Σάττι το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok για τις ευρωεκλογές

Υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι μέσα από το TikTok θα επιχειρεί να εξηγήσει γιατί είναι σημαντικές οι εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >