AD

Κατεβαίνει στην πολιτική ο Παλαιοχριστιανός: «Θα σας μάθω τον εναλλακτικό τρόπο ζωής»

«Γίνεται συζήτηση να κάνουμε μειονοτικό κόμμα για να κατέβουμε στις εκλογές»

 

«Σιγά σιγά έχουν τερματίσει τα γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή μου και ετοιμάζομαι κι εγώ να γυρίσω στο βουνό μου», τονίζει στον ΑΝΤ1 ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης, αποκαλύπτωντας ότι είναι πολύ πιθανό να κατέβει στην πολιτική.

«Γίνεται συζήτηση να κάνουμε μειονοτικό κόμμα για να κατέβουμε στις εκλογές. Είναι στα σκαριά, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να υπαχθούμε στο Πατριαρχείο της Ρωσίας. Πώς μπορούν να υπερασπίσουν τον τρόπο ζωής μας. Στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν υποστεί διωγμό. Τα πιστεύω μας δεν βλέπουμε να γίνονται σεβαστά», τονίζει στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Το ζήτημα δεν είναι αν θα πληρωνόμαστε, αλλά αν θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τον τρόπο ζωής μας», σημειώνει, ενώ ερωτώμενος για τον γιο του και αν έχει επικοινωνήσει μαζί του απαντά: «Όταν έχεις εκπαιδεύσει τα νέα παιδιά με τις αρχές που πρέπει, δεν έχεις άγχος». Σε ερώτηση για την σύζυγό του ωστόσο, δεν απάντησε.

Σε ό,τι αφορά το αν το παιδί της κόρης του είναι του ιερωμένου Κλεομένη, ο Παλαιοχριστιανός είπε ότι είναι μία εικασία, ωστόσο «και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση, έγινε κι εκείνος πιο γνωστός».

«Εμένα η επιθυμία μου είναι να βοηθηθείτε εσείς, ο κόσμος, να μάθετε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής», κατέληξε ο Μανώλης αναφερόμενος στα επόμενα βήματά του.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιώργος Καράβας: «Ποθώ πάρα πολύ τη Ραφαέλα ως γυναίκα, την κυνηγάω ακόμα σε όλους τους τομείς»

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα και ιδιαιτέρως για την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ξεκινούν οι συνομιλίες Μόσχας – Κιέβου: Οι επαφές Ουκρανών με Ευρωπαίους αξιωματούχους και το μήνυμα Ζελένσκι από το Βίλνιους

Οι ουκρανικές και ρωσικές αντιπροσωπείες έφτασαν στο Παλάτι Σιραγκάν της Κωνσταντινούπολης, μαζί με ανώτερους Τούρκους αξιωματούχους, για τον δεύτερο γύρο άμεσων ειρηνευτικών συνομιλιών τους μέσα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βρετανία: Η αστυνομία συνέλαβε και τέταρτο άνδρα σε σχέση με τις πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην κατοικία του πρωθυπουργού Στάρμερ

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα, Δευτέρα (2/6) έναν τέταρτο άνδρα στο πλαίσιο έρευνας για μια σειρά πυρκαγιών που συνδέονται με τον πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ. Ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πάνος Κατσαρίδης για Κώστα Τσουρό: «Δεν θα τον ακολουθούσα όπου κι αν πάει, δεν είναι απαραίτητο να είμαστε μαζί»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τον περίμεναν έξω από τα στούντιο του MEGA μίλησε ο Πάνος Κατσαρίδης. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός ρωτήθηκε για τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μισθωτήρια συμβόλαια: Προθεσμία 30 ημερών για την αποδοχή τους από μισθωτές και συνιδιοκτήτες

Προθεσμία 30 ημερών θα έχουν στη διάθεσή τους οι μισθωτές και οι συνιδιοκτήτες ακινήτων, για να αποδεχθούν τη Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας που

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >