AD

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων | Μαρτυρία σοκ από μητέρα θύματος στον ΑΝΤ1 – «Η ζωή μας είναι μια κόλαση»

Την απόγνωσή της εκφράζει η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, που ήταν ανάμεσα στα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό. Όπως καταγγέλλει, οι δράστες έδιναν στα παιδιά ναρκωτικά για να τα ελέγχουν και τώρα, ακόμα και όσοι έχουν παραδεχθεί την εμπλοκή τους, αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

«Η ζωή μας είναι μια κόλαση, όλο αυτό το διάστημα για να σώσουμε τα παιδιά μας. Εξοργίζομαι όταν ακούω ανθρώπους, που έχουν πάει με παιδιά, να βγαίνουν και να λένε ότι δεν γνώριζαν τίποτα. Είναι απαράδεκτο. Δεν παν να λένε ότι θέλουνε. Τα παιδιά μας ήταν στα δίκτυα τους, τα βάλανε όλο και περισσότερο μέσα σ’ αυτό το κύκλωμα» λέει η μητέρα μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Η μητέρα ενός από τα ανήλικα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας που εξιχνιάστηκε στον Κολωνό, δεν μπορεί να κρατήσει την οργή της. Έπειτα από μήνες αγώνα προκειμένου να μαζέψει στοιχεία για να ξεμπλέξει την κόρη της από τα δίκτυα του κυκλώματος, σήμερα βλέπει 5 από τους 6 που κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα να αφήνονται ελεύθεροι.

«Στην αρχή δεν το καταλαβαίνεις. Μετά δεν το καταλαβαίνεις ότι το παιδί αυτό είναι μικρό; Που λες και ψέματα, γιατί υπάρχουν μηνύματα που το αποδεικνύουν ότι ξέρεις πόσο χρονών είναι.  Αυτά τα μηνύματα λένε ότι ξέρει την ηλικία των κοριτσιών, ότι δεν φοβάται ότι θα του κάνει κανένας τίποτα» δηλώνει.

Τόσο εκείνη, όσο και άλλοι γονείς συνολικά 7 οικογενειών, πάλευαν για μήνες ώστε αρχικά να αποτραβήξουν τα παιδιά τους από τα δίχτυα του κυκλώματος και αργότερα να μαζέψουν στοιχεία ώστε να ζητήσουν βοήθεια από τις επίσημες αρχές. Έφτασαν να παρακολουθούν τα παιδιά σε κλαμπ και νυχτερινά μαγαζιά.

Η συγκεκριμένη μητέρα από τον Απρίλιο του 2023 είχε κάνει μηνύσεις σε βάρος της 25χρονης που κατηγορείται ως μαστροπός, για αρπαγή της ανήλικης κόρης της και σεξουαλική του εκμετάλλευση, αλλά για μήνες κυκλοφορούσε ελεύθερη.

«Έχουμε κάνει τα πάντα. Εμείς κάναμε τους αστυνομικούς, κάναμε τους ντετέκτιβ, εμείς δώσαμε τα στοιχεία στις αρχές για να βρουν αυτά τα πράγματα. Και πάλι έξω ήτανε. Ο αγώνας που κάναμε όλο αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει. Δηλαδή, σε κανέναν να μην τύχει. Γιατί και εμείς, πριν βγούμε σε αυτήν την πλευρά, λέγαμε “καλά, αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς; Μόνα τους είναι;”. Και όμως, είναι μόνα τους, γιατί δεν υπάρχουν υποδομές σε αυτήν την πολιτεία, να βοηθήσουν τα παιδιά αυτά που είναι στους δρόμους. Οπότε περάσαμε και εμείς στην απέναντι όχθη» προσθέτει.

Η 25χρονη, που φέρεται να ήταν αυτή που εντόπιζε και στρατολογούσε τις ανήλικες, και στη συνέχεια κανόνιζε ραντεβού με πελάτες, ήταν η μόνη που κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ οι διωκτικές Αρχές πάντως, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στο κύκλωμα να υπάρχουν κι άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ουκρανία εξοπλίζεται με πυραύλους Patriot, που θα αλλάξουν τις ισορροπίες στον πόλεμο με την Ρωσία

Σε αγώνα δρόμου εξελίσσεται η προσπάθεια της Δύσης και συγκεκριμένα των ΗΠΑ να συντονιστεί η αποστολή των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot στην Ουκρανία την ώρα που το Κίεβο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ περιγράφει πως πυροβόλησε τον «άχρηστο» σκυλό της και μια κατσίκα

«Αν θέλετε και άλλες αληθινές, έντιμες και ΜΗ πολιτικά ορθές ιστορίες, που θα αφήσουν τα Media χωρίς ανάσα…», γράφει η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ, Κρίστι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

John Olson | O άνθρωπος που βοήθησε τους τυφλούς να ‘δουν’ τις φωτογραφίες μέσω της αφής & του ήχου

Ξεκίνησε μια εταιρεία που αποδίδει φωτογραφίες σε τρεις διαστάσεις και περιλαμβάνει επίσης αισθητήρες που ανταποκρίνονται στην αφή με ηχητικά κλιπ, έτσι ώστε οι τυφλοί να περνούν τα χέρια τους πάνω από τις φωτογραφίες και να απορροφούν τις πληροφορίες τους.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιρίνα Σάικ | «Ψάχνω έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα»

Το ειδύλλιο της Ιρίνα Σάικ και του Τομ Μπρέιντι δεν είχε όπως φάνηκε ευτυχισμένο τέλος και το 37χρονο σούπερ μόντελ, ψάχνει ξανά τον έρωτα.   Όπως ανέφερε μάλιστα πηγή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >