AD

Μητέρα θύματος στα Τέμπη απαντά στις απαράδεκτες δηλώσεις Βούλτεψη ότι «μπαγιάτεψε» το θέμα της τραγωδίας

«Πληρωμένη» και αποκαλυπτική ήταν η απάντηση μιας μητέρας που έχασε την νεαρή κόρη της στα Τέμπη στις βλάσφημες δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη η οποία χαρακτήρισε «μπαγιάτικο» το θέμα της πρωτοφανούς σιδηροδρομικής τραγωδίας!

 

«Πληρωμένη» και αποκαλυπτική ήταν η απάντηση μιας μητέρας που έχασε την νεαρή κόρη της στα Τέμπη στις βλάσφημες δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη η οποία χαρακτήρισε «μπαγιάτικο» το θέμα της πρωτοφανούς σιδηροδρομικής τραγωδίας!

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου χωρίς καμία ντροπή είπε στον SKAI σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την κυβέρνηση για τα μονταρισμένα ηχητικά:

«Βλέπω κύριε Οικονόμου ότι δεν περίμεναν ούτε να περάσει η εθνική εορτή όπου χρειάζεται εθνική ομοψυχία στη πράξη για να παρουσιάσουν το μπαγιάτικο θέμα, το περσινό. Θα μπαγιάτευε δηλαδή πολύ αν έμενε άλλη μια εβδομάδα να περάσει η σημερινή ημέρα εθνικής εορτής;».

Η μητέρα θύματος, Μαρία Ντόλκα, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της, εξευτελίζει την υφυπουργό η οποία δεν έδειξε κανένα σεβασμό στα θύματα των Τεμπών και τις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που εργάζεται ως νοσοκόμα αναφέρεται σε όλες εκείνες τις φορές που η κ. Βούλτεψη ερχόταν από την πλαινή πόρτα στο Ασκληπιείο Βούλας και ο υπεύθυνος έδιωχνε όλο το προσωπικό προκειμένου να εξετάσει το πόδι της!

«Εγώ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας…», τόνισε η κ. Ντόλκα.

Συγκεκριμένα, γράφει σε ανάρτησή της:

«Καλησπέρα κ. Βούλτεψη. Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια. Είμαι κάτοικος Π. Φαληρου. Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών. Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο. Μολις 6 μήνες φοιτήτρια. Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιατεψε… Υπερβολές θα μου πείτε. Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασσελάκη που ζήτησε…εκλογές. ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55….. μπαγιάτεψαν. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία. Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστείτε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία…δηλ εσάς. Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα και σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν κ ήσασταν όντως μπαγιάτικη… και το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον. Αυτά τα ζούσα χρόνια. Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας, ομως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε και έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας και δη διευθυντής ορθοπεδικός. Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια»

Δείτε την ανάρτηση:

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση: Στις 14 Νοεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις – 2.500 τα ωφελούμενα παιδιά

Δημοσιεύθηκε η Πρόσκληση προς τους γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να λάβουν τα παιδιά τους, ηλικίας έως 6 ετών, με αναπηρία ή αναπτυξιακές διαταραχές ή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Ινφλουένσερς κατηγορούν ψευδώς τον νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μαμντάνι ότι συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος

Αμερικανοί ινφλουένσερς της άκρας δεξιάς συνέδεσαν ψευδώς τον εκλεγμένο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι με το Ισλαμικό Κράτος, αναδημοσιεύοντας μια κατασκευασμένη ανακοίνωση που έχει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βρετανία: Καταρρέει το Εργατικό Κόμμα – Τέταρτο σε νέα δημοσκόπηση, προβάδισμα για τον Νάιτζελ Φάρατζ

Σημαντική υποχώρηση καταγράφει το Εργατικό Κόμμα του Κιρ Στάρμερ, καθώς σε πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Find Out Now λαμβάνει μόλις 15%, ποσοστό που αποτελεί το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απεργία νοσοκομειακών γιατρών και σήμερα: Διεκδικούν μόνιμες προσλήψεις και αυξήσεις μισθών – Στις 12 συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας

Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί, με τη συμμετοχή τους σε απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη συμφωνία με την ExxonMobil

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την συμφωνία με την EXXONMobil, για έρευνες για υδρογονάνθρακες στο oικόπεδο 2. Έντονη είναι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν νιώθω καθόλου άνετα να μιλάω γι’ αυτό, δεν το έχω καθόλου, νιώθω πάρα πολύ άβολα»

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου στο νέο επεισόδιο για το vidcast της Ναταλίας Αργυράκη, «Νέα γυναίκα μόνη δεν ψάχνει» στο Youtube, αποκαλύπτοντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >