AD

Βασιλιάς Κάρολος | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έφτασαν για την πασχαλινή λειτουργία στο Ουίνδσορ, καθώς ο μονάρχης επιστρέφει «ήπια» στη δημόσια ζωή, στην πιο σημαντική εμφάνισή του από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο.

 

 

Ο 75χρονος Κάρολος ήταν ευδιάθετος σήμερα το πρωί, καθώς χαμογελούσε και χαιρετούσε τον κόσμο, καθώς έφτανε με μια λιμουζίνα Bentley για την τελετή που πραγματοποιείται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Κάρολος αναμένεται να καθίσει χωριστά από τη σύζυγό του και τους άλλους βασιλείς για να προστατευτεί από μολύνσεις κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Αν και η εμφάνιση του βασιλιά θα προσφέρει μεγάλη καθησυχαστικότητα στο κοινό, η σημερινή τελετή διαφέρει αισθητά από την περσινή τελετή που είδε τον μονάρχη να οδηγεί την οικογένειά του -συμπεριλαμβανομένων του Γουίλιαμ, της Κέιτ και των παιδιών τους- με τα πόδια στην τελετή.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα παρευρεθούν σήμερα στη λειτουργία του Πάσχα, καθώς η Κέιτ Μίντλετον, η οποία συγκλόνισε τον κόσμο με την ανακοίνωσή της ότι πάσχει από καρκίνο, συνεχίζει να αναρρώνει κατ’ ιδίαν.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα φτάνουν για να παρακολουθήσουν την πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου

Την περασμένη εβδομάδα, η πριγκίπισσα αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο και υποβαλλόταν σε προληπτική χημειοθεραπεία. Λίγο αργότερα, το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα παρευρεθούν στην εκκλησία την Κυριακή του Πάσχα.

Αντιθέτως, το ζευγάρι θα περάσει τις πασχαλινές διακοπές των παιδιών του στο Amner Hall -το εξοχικό τους- όπου μπορούν «να κλείσουν από τον κόσμο και να προχωρήσουν».

Τον βασιλιά συνόδευσαν η πριγκίπισσα Άννα, ο σύζυγός της σερ Τίμοθι Λόρενς, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, καθώς και ο πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του Σάρα, δούκισσα της Υόρκης.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο

Μια πρώην διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία του Ισημερινού δολοφονήθηκε από δύο ενόπλους μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο, μερικούς μήνες αφότου το όνομά της είχε συνδεθεί με διαβόητο εγκληματία, ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έκρηξη οργής συγγενών μετά την απόφαση για το Μάτι | Πώς τα 111 χρόνια έγιναν 5 και οι καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι

Οργισμένη ήταν η αντίδραση των συγγενών των θυμάτων, των εγκαυματιών και του ακροατηρίου με τη χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων στη δίκη για τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >