AD

Ξανά «χτύπησε» ο Φλωρίδης | «Δεν μπαζώσαμε τα Τέμπη για να συγκαλύψουμε τα στοιχεία»

«Έπρεπε απλά να γίνει η διάνοιξη του δρόμου για να προχωρήσουν οι εργασίες»

«Στήθηκε ένα μεγάλο ψέμα από πολιτικούς, ότι ο χώρος στο δυστύχημα των Τεμπών μπαζώθηκε προκειμένου να συγκαλυφθούν ή να μην μπορούν να διερευνηθούν στοιχεία», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.

Σε συνέντευξή του στο OPEN, ο κ. Φλωρίδης είπε πως πρώτα να δούμε τι έγινε στα Τέμπη, σημειώνοντας πως η κατηγορία περί μπαζωμάτων διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.

Όπως είπε, πήρε θέση στο γεγονός ότι επιχειρήθηκε μέσα από τα μπαζώματα να γίνει μια συγκάλυψη στοιχείων από τους πολιτικούς.

Εξιστόρισε πως όταν γίνεται το δυστύχημα και πρέπει να πλησιάσουν τα συνεργεία διάσωσης, πρέπει να δοθεί μια δυνατότητα στα μηχανήματα να φτάσουν εκεί. Έπρεπε να γίνει μια διάνοιξη δρόμων, προσέθεσε.

Σε ερώτηση αν υπήρχε οδικό δίκτυο εκεί, απάντησε πως τέτοιο που να υποστηρίξει την προσέλευση βαριών μηχανημάτων δεν υπήρχε, και έτσι διαμορφώθηκε ένας δρόμος για να πάνε τα μηχανήματα σε 5,5 χλμ. Όπως συμπλήρωσε, αυτό διαμορφωνόταν σιγά σιγά, ανάλογα με τις ανάγκες των οχημάτων διάσωσης.

Εξήγησε ότι ανάλογα με την ευστάθεια του εδάφους έπρεπε να δημιουργείται μια σταθερότητα και δημιουργείται όταν τοποθετείται σκληρό χαλίκι, διότι κάτω είναι και ο αγωγός του φυσικού αερίου.

Περί καταγγελιών τσιμεντοποίησης, είπε πως ούτε ένας πόντος τσιμέντο υπάρχει.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >