AD

Ζάκυνθος | Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη μητέρα που κακοποιούσε τα 2 υιοθετημένα παιδιά της

Πώς αποκαλύφθηκε το μαρτύριό τους

Θλίψη προκαλούν οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα και αφορούν μία μητέρα από τη Ζάκυνθο που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα σήμερα Δευτέρα 08.04.2024, με την κατηγορία της κακοποίησης των 2 ανήλικων, υιοθετημένων παιδιών της.

Η μητέρα κακοποιούσε τα παιδιά, 12 και 9 ετών, εδώ και τρία χρόνια, μέχρι που αυτά έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν μαζί της, ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, της είπαν ότι η μητέρα τους τα χτυπάει συνεχώς και της ζήτησαν να καλέσει την Αστυνομία, όπως και έκανε.

Στην καταγγελία τους, τα δύο ανήλικα δήλωσαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι η βιολογική τους μητέρα και ότι τα χτυπούσε από την πρώτη στιγμή που υιοθετήθηκαν.

Μετά την ενημέρωση των Αρχών, οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο όπου συνέλαβαν τη 49χρονη μητέρα.

Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου μετά την εξέταση των γιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα τους, όπως εκδορές και μελανιές που προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό.

Πριν από 10 ημέρες η γυναίκα έχασε τον σύζυγό της, ο οποίος αυτοκτόνησε. Η γυναίκα σε ανάρτησή της ζήτησε χρήματα αντί στεφάνων στην κηδεία του συζύγου της, ώστε να ενισχυθούν οικονομικά εκείνη και τα παιδιά.

Τη φροντίδα τους ανέλαβε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τη φροντίδα των παιδιών ανέλαβε ξανά το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο να αποκαλεί φρίκη όσα βίωσαν τα ανήλικα παιδιά.

«Στις 6/4 δεχτήκαμε κλήση στο 1056 από τη γειτόνισσα. Δεν πήρε κατευθείαν στην Αστυνομία. Ενημερώσαμε την Αστυνομία και πήγε περιπολικό και πήρε το παιδί που είχε κάνει καταγγελία στη γειτόνισσα. Ενημερώσαμε τον εισαγγελέα Ζακύνθου, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση», είπε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο κος Γιαννόπουλος τόνισε πως υπάρχει πρόβλημα στην παιδική προστασία.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Την απόφαση να αλλάξω ζωή την πήρα εν μία νυκτί, γύριζα με μία βαλίτσα και έμενα όπου έβρισκα»

Η γνωστή ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Νωρίς Νωρίς” το πρωί της Παρασκευής (31/10), όπου μοιράστηκε μια συγκινητική ιστορία για τη μετάβαση από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλέξανδρος Τσουβέλας για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Μου κρατάει μούτρα γιατί δεν πήγα καλεσμένος στην εκπομπή του»

Αναταραχή προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του Αλέξανδρου Τσουβέλα στην εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά, όπου ο αγαπημένος κωμικός αποκάλυψε την «άγνωστη κόντρα» που διατηρεί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ν. Παπαθανάσης: 72,6 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΕΣΠΑ για επαγγελματική κατάρτιση σπουδαστών

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση, εντάσσονται στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027» δύο δράσεις, συνολικής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ρένια Λουιζίδου: «Δεν έχω κλειδιά από το σπίτι του γιου μου, εκτιμώ τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα και τις γυναίκες»

Η Ρένια Λουιζίδου Μιλάει για την Επιστροφή της Σειράς “Το Σόι Σου” Η Ρένια Λουιζίδου έκατσε σήμερα (31/10) στον καναπέ του “Happy Day” και μίλησε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έβαλε φωτιά και έκαψε την μάνα και τον θείο του σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο, ο ένας ήταν με σακούλα στο κεφάλι – Ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι

Τραγωδία στην οδό Χαλέπα στον Μασταμπά, στο ΗράκλειοΚρήτης, με δύο ανθρώπους να απανθρακώνονται μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι. Σύμφωνα με την αστυνομία ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >