AD

Αυτός Χριστός & αυτή Παναγία | Ντροπή με τις φωτογραφίες του Τζώνυ Θεοδωρίδη & της Φωτεινή Τσακίρη

Στην κάμερα του Breakfast@Star μιλούν ο Τζώνυ Θεοδωρίδης και η Φωτεινή Τσακίρη. Τους δύο ηθοποιούς συνάντησε η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού στα παρασκήνια της φωτογράφησης στην οποία συμμετείχαν για τις ανάγκες του περιοδικού ΚΟΙΤΑ, όπου πόζαραν ως Ιησούς Χριστός και Παναγία αντίστοιχα.

«Είναι ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ που ελπίζω να πάει καλά. Μου πρότειναν να κάνω τον Ιησού Χριστό. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, θα βγει όμως κάτι καλό σίγουρα. Θα το αποδεχθεί ο κόσμος», δηλώνει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

453 1360x766 1

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που προκαλώ εύκολα. Είμαι έτοιμος για τα αρνητικά σχόλια, σε αυτή τη δουλειά είσαι πάντα έτοιμος για όλα», επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του Star.

Τζώνυ Θεοδωρίδης – Φωτεινή Τσακίρη: Η φωτογράφιση ως Ιησούς και Παναγία που προκαλεί αντιδράσεις - InStyle
«Είναι μοναδική εμπειρία το να ενσαρκώνεις την Παναγία. Η στιγμή που προσπαθείς να κάνεις έστω και ένα καρέ είναι πολύ ιδιαίτερη και μοναδική. Ανυπομονώ και ελπίζω ο κόσμος να το αποδεχθεί με πολλή αγάπη, γιατί με πολλή αγάπη το κάναμε κι εμείς», ανέφερε από την πλευρά της η Φωτεινή Τσακίρη.456 1360x2015 1

«Αντιδράσεις υπάρχουν πάντα για όλα τα θέματα πια. Διανύουμε δύσκολες και περίεργες εποχές, είμαστε όλοι με ακονισμένα νύχια και έτοιμοι να σχολιάσουμε τους πάντες και τα πάντα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

457 1358x2048 1

«Μπορεί κάποιοι να σκανδαλιστούν αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τουλάχιστον οι προθέσεις μας δεν ήταν κακές. Εγώ δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή ότι είναι κάτι που προσβάλλει τη θρησκεία. Ίσα-ίσα θεωρώ ότι την υμνεί», καταλήγει στις δηλώσεις της η Φωτεινή Τσακίρη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >