AD

Βανδή | Έτσι εμφανίστηκε στη Γλυφάδα και έφυγε άρον άρον από τους δημοσιογράφους

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να παντρεύονται, μετά τη φωτογραφία του ζευγαριού στην οποία η γνωστή τραγουδίστρια φορά στο χέρι της ένα μονόπετρο.

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή του OPEN “Πρωινό Σουσού” τις πληροφορίες του για τη τελετή και τα σχέδια του ηθοποιού με τη σύντροφό του. “Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι όταν γίνει αυτός ο γάμος, γιατί δεν θα γίνει φέτος να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, θα υπάρχει ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο που ήδη λέει κουμπάρο ο Βασίλης Μπισμπίκης” δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που η Δέσποινα Βανδή θέλει για κουμπάρο της είναι ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος είναι και νονός του παιδιού της. “Νομίζω ότι θα έχουν πολλούς… κουμπάρους στο γάμο τους” επισήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης, με τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής να θεωρούν δεδομένο ότι κουμπάρος θα είναι και ο τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός, στενός φίλος του ζευγαριού.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι ο γάμος, που πιθανώς να γίνει το 2025, θα είναι σε πολύ στενό κύκλο ενώ θα ακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο γλέντι.

Πού την πέτυχε ο φακός;

Η Δέσποινα Βανδή ακολουθεί ένα πολύ έντονο πρόγραμμα στην καθημερινότητα της με τη μουσική να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και η γυμναστική με την ίδια να γυμνάζεται ανελλιπώς στο γυμναστήριο του συντρόφου της κόρης της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Πρόσφατα μάλιστα ο φακός  απαθανάτισε την τραγουδίστρια να περπατάει σε έναν από τους δρόμους της Γλυφάδας με αθλητικό look και γυαλιά ηλίου. Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα μόλις είδε τον φωτογράφο έβγαλε αμέσως την κουκούλα

Οφείλουμε να πούμε, πως η Δέσποινα Βανδή ακόμα με ρούχα γυμναστηρίου τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς με ένα μαύρο κολάν και με ένα ζεκετάκι με γούνα γυρίσανε πολλοί περαστικοί να την κοιτάξουν.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο

Μια πρώην διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία του Ισημερινού δολοφονήθηκε από δύο ενόπλους μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο, μερικούς μήνες αφότου το όνομά της είχε συνδεθεί με διαβόητο εγκληματία, ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έκρηξη οργής συγγενών μετά την απόφαση για το Μάτι | Πώς τα 111 χρόνια έγιναν 5 και οι καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι

Οργισμένη ήταν η αντίδραση των συγγενών των θυμάτων, των εγκαυματιών και του ακροατηρίου με τη χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων στη δίκη για τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >