AD

Μόντε Κάρλο | Στα ημιτελικά κόντρα στον Σίνερ, ο Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner σε έναν πολύ μεγάλο αγώνα, το μεσημέρι του Σαββάτου. Δείτε το πρόγραμμα και πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ματς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει μια εκπληκτική εβδομάδα στο Monte-Carlo και θα παίξει στα ημιτελικά με τον καλύτερο παίκτη των τελευταίων 6 μηνών και πρωταθλητή του Australian Open, Jannik Sinner.

Ο παράγοντας της επιφάνειας, κάνει πολύ ενδιαφέρον το ματς, μιας και ο Στέφανος παίζει το καλύτερό τένις στο χώμα και ειδικά στα γήπεδα του Monte-Carlo, ενώ ο σχεδόν ανίκητος φέτος Sinner (25-1 το 2024), θα αναζητήσει την πρώτη του πρόκριση σε έναν μεγάλο τελικό σ’ αυτή την επιφάνεια.

Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του αυριανού προγράμματος του Monte-Carlo Masters και θα ξεκινήσει στις 14:30 ώρα Ελλάδας, στο Court Rainier III.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD, ενώ είναι διαθέσιμος και διαδικτυακά (με συνδρομή), μέσω της επίσημης πλατφόρμας της ATP, Tennis TV.

Ο Τσιτσιπάς προηγείται με 5-3 στις νίκες του Sinner, αν και ο Ιταλός έχει κερδίσει τις 2 τελευταίες τους αναμετρήσεις, στο Ρότερνταμ και στο Τορίνο το 2023 – και οι δυο σε indoors – με 2-0 σετ. Στο χώμα έχουν παίξει άλλες 4 φορές, με τον Τσιτσιπά να έχει 3 νίκες (3-1).

Στο τέλος της ημέρας θα γνωρίζουμε και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, που θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα (όχι πριν τις 16:30) και θα μεταδοθεί επίσης σε COSMOTE SPORT 6HD και Tennis TV.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/04):

Court Rainier III:
14:30 Stefanos Tsitsipas [12] v. Jannik Sinner [2] COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Djokovic/De Minaur v. Humbert/Ruud COSMOTE SPORT 6HD

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >