AD

Μόντε Κάρλο | Στα ημιτελικά κόντρα στον Σίνερ, ο Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner σε έναν πολύ μεγάλο αγώνα, το μεσημέρι του Σαββάτου. Δείτε το πρόγραμμα και πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ματς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει μια εκπληκτική εβδομάδα στο Monte-Carlo και θα παίξει στα ημιτελικά με τον καλύτερο παίκτη των τελευταίων 6 μηνών και πρωταθλητή του Australian Open, Jannik Sinner.

Ο παράγοντας της επιφάνειας, κάνει πολύ ενδιαφέρον το ματς, μιας και ο Στέφανος παίζει το καλύτερό τένις στο χώμα και ειδικά στα γήπεδα του Monte-Carlo, ενώ ο σχεδόν ανίκητος φέτος Sinner (25-1 το 2024), θα αναζητήσει την πρώτη του πρόκριση σε έναν μεγάλο τελικό σ’ αυτή την επιφάνεια.

Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του αυριανού προγράμματος του Monte-Carlo Masters και θα ξεκινήσει στις 14:30 ώρα Ελλάδας, στο Court Rainier III.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD, ενώ είναι διαθέσιμος και διαδικτυακά (με συνδρομή), μέσω της επίσημης πλατφόρμας της ATP, Tennis TV.

Ο Τσιτσιπάς προηγείται με 5-3 στις νίκες του Sinner, αν και ο Ιταλός έχει κερδίσει τις 2 τελευταίες τους αναμετρήσεις, στο Ρότερνταμ και στο Τορίνο το 2023 – και οι δυο σε indoors – με 2-0 σετ. Στο χώμα έχουν παίξει άλλες 4 φορές, με τον Τσιτσιπά να έχει 3 νίκες (3-1).

Στο τέλος της ημέρας θα γνωρίζουμε και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, που θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα (όχι πριν τις 16:30) και θα μεταδοθεί επίσης σε COSMOTE SPORT 6HD και Tennis TV.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/04):

Court Rainier III:
14:30 Stefanos Tsitsipas [12] v. Jannik Sinner [2] COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Djokovic/De Minaur v. Humbert/Ruud COSMOTE SPORT 6HD

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

H Πάουλα Μπαντόσα για τον χωρισμό με τον Στέφανο Τσιτσιπά | «Ήταν ο σωστός άνθρωπος τη λάθος στιγμή»

Συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες ημέρες αλλά είμαι δυνατή, δήλωσε η Ισπανίδα τενίστρια   Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στον χώρο του τένις ο χωρισμός του Στέφανου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

24χρονη δασκάλα κατηγορείται για αποπλάνηση 11χρονου μαθητή – Είχε φέρει δίπλα της το θρανίο του για να τον ακουμπάει

Το ανήλικο αγόρι επιβεβαίωσε ότι η 24χρονη δάσκαλα το είχε φιλήσει αρκετές φορές στην τάξη είτε μετά το τέλος των μαθημάτων ή όταν οι άλλοι μαθητές έλειπαν για φαγητό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >