AD

«Με έταξε η μητέρα μου στην Τήνο όταν ασθένησα… αυτό που έζησα δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Την καρδιά της άνοιξε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

 

 

Ο λόγος για την Ελένη Ροδά, η οποία έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέου Θεοδώρου και -μεταξύ άλλων- μίλησε και για το θαύμα που βίωσε σε νεαρή ηλικία.

Διανύουμε Άγιες Μέρες, έχετε βιώσει στην ζωή σας κάποιο θαύμα;

Όταν ήμουν μικρή, βίωσα κάποια θαύματα. Με πήγε στην Τήνο η μητέρα μου 15 ετών γιατί με είχε τάξει όταν αρρώστησα μικρή. Μέναμε έξω από την εκκλησία στρωματσάδα στα σκαλιά κι αυτό που βίωσα εκεί δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν η βραδιά που περνούσε η λιτανεία πάνω από τους αρρώστους κι άκουγα που ούρλιαζαν. Είδα ανθρώπους που ήταν πεσμένοι κάτω και δεν μπορούσαν να περπατήσουν, ξαφνικά να σηκώνονται. Αισθάνθηκα δέος.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου είναι πριν κάποια χρόνια όταν ενώ γύριζα στο σπίτι μου και είδα στο μπαλκόνι την πεθερά μου, τον άντρα μου με τον οποίο είχα χωρίσει τρεις τη νύχτα. Λέω “Παναγία μου, κάτι έπαθε το παιδί μου”. Τότε μου είπαν “Ελένη, σκοτώθηκε η μητέρα σου σε αυτοκινητιστικό”. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί. Η μητέρα μου ήταν δασκάλα μια ζωή μέσα στα χωριά χωρίς ανέσεις, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Μόλις πήρε τη σύνταξή της, ήρθε ένα αυτοκίνητο από τα ναυπηγεία του Νιάρχου και την σκότωσε. Ενώ πήγαινε στην παραλία πεζή, αυτός έτρεχε πάρα πολύ. Πέθανε επί τόπου, ήταν ακαριαίος ο θάνατος της μητέρας μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Ροδά.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο

Μια πρώην διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία του Ισημερινού δολοφονήθηκε από δύο ενόπλους μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο, μερικούς μήνες αφότου το όνομά της είχε συνδεθεί με διαβόητο εγκληματία, ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έκρηξη οργής συγγενών μετά την απόφαση για το Μάτι | Πώς τα 111 χρόνια έγιναν 5 και οι καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι

Οργισμένη ήταν η αντίδραση των συγγενών των θυμάτων, των εγκαυματιών και του ακροατηρίου με τη χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων στη δίκη για τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >