AD

Κέιτι Πέρι | Κατέβασε το παντελόνι της ενώ περπατούσε στον δρόμο

Η Κέιτι Πέρι επανήλθε στις προκλητικές αναρτήσεις που έχει ξεκινήσει να κάνει το τελευταίο διάστημα. Η 39χρονη ποζάρει με αποκαλυπτικά ρούχα σε σέξι φωτογραφίσεις για το Instagram της, κινήσεις πρωτοφανείς για τους εκατομμύρια φαν της.

Τώρα, η Πέρι μοιράστηκε με τους ακολούθους της, φωτογραφίες από τη μέρα που πήγε το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Στο πρώτο στιγμιότυπο που επέλεξε για την ανάρτησή της, η Κέιτι Πέρι εμφανίζεται να περπατάει μαζί με την παρέα της στον δρόμο και να έχει κατεβάσει το παντελόνι της με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό της.

Η προκλητική ανάρτησή της

περι33
Τις προάλλες, η Κέιτι Πέρι πόζαρε με ένα σέξι κόκκινο σύνολο στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας το πίσω μέρος της εφαρμοστής φούστας της και μία πεταλούδα που είναι σχηματισμένη σαν τατουάζ, στη μέση της. Στο στιγμιότυπο όμως, η Κέιτι Πέρι με μακριά αλογοουρά στα μαλλιά της και ψηλά τακούνια, δείχνει και τα οπίσθιά της, μέσα από το δέσιμο της φούστας που θυμίζει κορσέ. «Κέιτι, δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό» της έγραψε ένας από τους εκατομμύρια θαυμαστές της που την ακολουθούν στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες

peri332
peri29
peri3

Αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε και στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων iHeartRadio 2024. Η διάσημη τραγουδίστρια που συνήθως επιλέγει να μην προκαλεί με τις στυλιστικές της επιλογές, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει τη διαφορά. Έτσι, αποφάσισε να αφήσει γυμνά κάποια σημεία του σώματός της, καλύπτοντας τα απολύτως απαραίτητα.

Συγκεκριμένα, η σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα διχτυωτό φόρεμα, το οποίο ήταν ανοιχτό στο πλάι κι έδενε με κόκκινα λουριά, ενώ από μέσα φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα εσώρουχα.

Ολοκλήρωσε το λουκ της με δερμάτινες μαύρες μπότες, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστή στον φακό. Μάλιστα, η Κέιτι Πέρι φρόντισε να μοιραστεί και μερικά στιγμιότυπα από την εμφάνισή της με το κοινό της στο Instagram.

Τι ανέβαζε παλιότερα
Η Αμερικανίδα σταρ δεν συνήθιζε να αναρτά τέτοιου περιεχομένου στιγμιότυπα στα social media. Οι περισσότερες δημοσιεύσεις που έχει κάνει στο προφίλ της στο Instagram, είναι με εμφανίσεις της από σόου και φωτογραφίσεις που συμμετέχει με σέξι ρούχα, αλλά όχι προκλητικά.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο

Μια πρώην διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία του Ισημερινού δολοφονήθηκε από δύο ενόπλους μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο, μερικούς μήνες αφότου το όνομά της είχε συνδεθεί με διαβόητο εγκληματία, ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έκρηξη οργής συγγενών μετά την απόφαση για το Μάτι | Πώς τα 111 χρόνια έγιναν 5 και οι καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι

Οργισμένη ήταν η αντίδραση των συγγενών των θυμάτων, των εγκαυματιών και του ακροατηρίου με τη χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων στη δίκη για τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τι συμβολίζει η Μεγάλη Τρίτη;

Η Μεγάλη Τρίτη αποτελεί μια ακόμα σημαντική ημέρα στην Εβδομάδα του Πάθους στο χριστιανικό ημερολόγιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, η Εκκλησία και οι πιστοί εστιάζουν σε διάφορα γεγονότα και μηνύματα που συμβολίζουν την πνευματική προετοιμασία και την αναγέννηση.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >