AD

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ | Χώρισαν μετά από από 14 χρόνια γάμου

Λόγο για «δύσκολη απόφαση» κάνει η σχετική ανακοίνωση της τέως βασιλικής οικογένειας, προσθέτοντας πως και οι δύο «θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους»

 

 

Τίτλους τέλους στον γάμο τους, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, έβαλαν ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως έκανε γνωστό, μέσω μιας λίτης ανακοίνωσης, η πρώην βασιλική Οικογένεια.

TATIANA_NIKOLAOS
BLATNIK__1_

«Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, ενώ ξεκαθαρίζεται πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ «θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους».

BLATNIK__2_
BLATNIK__3_
BLATNIK__4_

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

anakinossi-nikolaos
Κλείσιμο


Η Τατιάνα Μπλάτνικ γνώρισε τον Νικόλαο το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση και στις 28 Δεκεμβρίου 2009 ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας τους από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρήτη | 44χρονη μάνα έπαθε ανακοπή μπροστά στα μάτια του παιδιού της στο κέντρο του Ηρακλείου

Είχε βγει με τον 5χρονο γιο της για να αγοράσουν λαμπάδα – Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση- Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι έπαθε ανακοπή επειδή είχε χάσει το παιδί της, αλλά διευκρινίστηκε ότι το είχαν απομακρύνει οι αστυνομικοί για να μην τρομάξει βλέποντας τη μαμά του λιπόθυμη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γεωργία Ψαριά | Έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι» η 49χρονη δημοσιογράφος

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης η μάχιμη δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της, αλλά και τον μιντιακό κόσμο της Κύπρου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >