AD

Νίκος Μουρατίδης για Μαρίνα Σάττι | «Όταν άκουσα το “Ζάρι”, ενθουσιάστηκα»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

 

Ο Νίκος Μουρατίδης αρχικά ανέφερε«Όταν άκουσα το “Ζάρι”, ενθουσιάστηκα. Άρχισαν βέβαια, τα γνωστά σχόλια “τι είναι αυτό; Δεν είναι τραγούδι, είναι καρακατσουλιό”, λέω “δεν το πιστεύω”».

Στη , πρόσθεσε: «Μετά είδαμε το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι σε μια αυλή να λένε το τραγούδι για να αποδείξει ότι δεν είναι κατασκεύασμα σε ένα στούντιο κι άρχισαν πάλι τα ίδια. Είναι θαύμα το τραγούδι. Συγγνώμη που θα σας στενοχωρήσω, αλλά έτσι ακριβώς είμαστε οι Έλληνες, με το τυροπιτάκι, τον φραπέ και το παϊδάκι».

Εξήγησε επίσης, πως ο ίδιος έψαχνε τη Μαρίνα Σάττι, για να έρθει σε επικοινωνία μαζί της και δεν τα κατάφερε.

«Στο εξωτερικό το έχουν πιάσει το θέμα και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο όμως, να φύγει η αποστολή από εδώ γκαντεμιασμένη και με μουρμούρα από 5 ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχω λυσσάξει να δω πώς θα βγει. Δεν την έχω γνωρίσει, έψαχνα να τη βρω, αλλά δεν τη βρήκα. Ζήτησα μέχρι και από την Άννα Βίσση το τηλέφωνό της, αλλά δεν το είχε», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τους καλλιτέχνες που ο ίδιος ανέδειξε. «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο μοναδικός που τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν. Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον. Είναι άλλοι λόγοι που δεν κάνει να τους λέμε στην τηλεόραση, θα στενοχωρήσουμε πολύ κόσμο και θα στενοχωρηθούμε κι εμείς. Αξιοπρεπής είναι ο Νίκος Βέρτης και λατρεύω τον Κωνσταντίνο Αργυρό», είπε κλείνοντας.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Greek Mafia | Oι 8 της εγκληματικής οργάνωσης για συμβόλαια θανάτου

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας τον Απρίλιο του 2022, την εκτέλεση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Χριστός στον στύλο | Η ιδιαίτερη ιστορία πίσω από αριστούργημα του Caravaggio

Ο Caravaggio δημιούργησε αυτό το έργο στη Νάπολη αμέσως μετά την αναχώρησή του από τη Ρώμη. Ήταν σαστισμένος καθώς είχε συμμετάσχει στη δολοφονία ενός άνδρα. Η συνείδησή του τον ταλαιπωρούσε και δεν μπορούσε να ξεφύγει από την εικόνα στο μυαλό του.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Tι συμβολίζει η Μεγάλη Πέμπτη;

Η Μεγάλη Πέμπτη αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στο χριστιανικό ημερολόγιο, καθώς συνδέεται με τη Μυστική Τελετή του Εσπερινού της Τελευταίας Βραδιάς του Κυρίου, καθώς και με την Θεία Ευχαριστία και την Ίδρυση της Εκκλησίας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χάος στα αμερικάνικα πανεπιστήμια | Πάνω από 1600 συλλήψεις και συγκρούσεις για την Γάζα

Παγκόσμιο πρόβλημα η ριζοσπαστικοποίηση των νέων Διαστάσεις κρίσης έχουν πάρει στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ οι καταλήψεις από διαδηλωτές που στηρίζουν τους Παλαιστινίους αλλά και από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ντέμι Μουρ προετοιμάζεται για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον Μπρους Γουίλις

Ο 69χρονος ηθοποιός έχει χάσει την ικανότητά του να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της 61χρονης Μουρ, όπως επιβεβαίωσε μια πηγή στο περιοδικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νέα Υόρκη | Πως απομάκρυνε η αστυνομία τους καταληψίες από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια

 Για πρωτοφανείς εικόνες κάνουν λόγο αμερικανικά ΜΜΕ – Οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτήριο από παράθυρο του πρώτου ορόφου   Ως πρωτοφανή στα χρονικά χαρακτηρίζουν αμερικανικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >