AD

Τσιτσιπάς – Ruud | Ξανά αντίπαλοι σε έναν τελικό μέσα μια εβδομάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σε έναν τελικό, το απόγευμα της Κυριακής. Πού και πότε θα δείτε το ματς

 

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε για 4η φορά στον τελικό της Βαρκελώνης και θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο το απόγευμα της Κυριακής, στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θα είναι η 5η φορά που θα συναντηθούν Τσιτσιπάς και Ruud, που έχουν από 2 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πιο πρόσφατα συναντήθηκαν φυσικά στον τελικό του Monte-Carlo Masters πριν μια εβδομάδα, με τον Τσιτσιπά να κερδίζει αυτό το ματς με 2-0 σετ.

Αυτά φυσικά όσον αφορά τις αναμετρήσεις στο tour της ΑΤΡ, αφού στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί κι άλλες φορές, αφού όπως είπαν και αμφότεροι στο Monte-Carlo η γνωριμία τους ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω, από τα χρόνια των juniors.

O Τσιτσιπάς θα βρεθεί για 29η φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό και θα διεκδικήσει τον 12ο τίτλο του. Στη σεζόν θα είναι ο 2ος τελικός του μετά το Monte-Carlo, ενώ στο χώμα ο 13ος (5-7). Θα προσπαθήσει να βάλει τέλος και σε ένα αρνητικό σερί που έχει, αφού δεν έχει κερδίσει ποτέ τίτλο σε 500άρι τουρνουά, μετρώντας 10 χαμένους τελικούς (0-10)!

Για τον Ruud θα είναι ο 22ος τελικός καριέρας και θα διεκδικήσει τον 11ο τίτλο του (10-11). Στο χώμα έχει κερδίσει τους 9 από τους 10 τίτλους του και θα παίξει σε τελικό για 16η φορά (9-6). Στη σεζόν θα είναι ήδη ο 4ος τελικός του, αλλά είχε χάσει τους 3 προγούμενους, σε Λος Κάμπος, Ακαπούλκο και Monte-Carlo.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σι Τζινπίνγκ | «Η Κίνα θα αναλάβει δράση με τη Γαλλία για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία»

O πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, που μετέβη για επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία, δήλωσε ότι σκοπεύει «να αναλάβει δράση με την Γαλλία και ολόκληρη την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χώρισαν Τσιτσιπάς-Μπαντόσα |Τίτλοι τέλους για το πιο διάσημο ζευγάρι του τένις

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας»΄έγραψε η Ισπανίδα τενίστρια   Τίτλοι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βραζιλία | Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι, χιλιάδες ξεσπιτώθηκαν από τις πλημμύρες

Σχεδόν 70.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και πάνω από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά δεν έχουν νερό εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >