AD

Ανήλικοι στον Ωρωπό τράβηξαν μαχαίρια για ένα μπουφάν – Στο νοσοκομείο ένας 15χρονος

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων σημειώθηκε στον Ωρωπό, καθώς τράβηξαν μαχαίρια για ένα μπουφάν και το ένα παιδί ηλικίας 15 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου έξω από το ΕΠΑΛ Ωρωπού και σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ένας 15χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι έναν συνομίληκό του, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών, τα δύο παιδιά είχαν δώσει ραντεβού έξω από το ΕΠΑΛ και άρχισαν να τσακώνονται για μία ασήμαντη αφορμή, συγκεκριμένα για ένα μπουφάν. Ο καυγάς κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο ανήλικοι να βγάλουν τα μαχαίρια.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 15χρονου και του πατέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρήτη | 44χρονη μάνα έπαθε ανακοπή μπροστά στα μάτια του παιδιού της στο κέντρο του Ηρακλείου

Είχε βγει με τον 5χρονο γιο της για να αγοράσουν λαμπάδα – Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση- Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι έπαθε ανακοπή επειδή είχε χάσει το παιδί της, αλλά διευκρινίστηκε ότι το είχαν απομακρύνει οι αστυνομικοί για να μην τρομάξει βλέποντας τη μαμά του λιπόθυμη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γεωργία Ψαριά | Έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι» η 49χρονη δημοσιογράφος

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης η μάχιμη δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της, αλλά και τον μιντιακό κόσμο της Κύπρου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >