AD

«Αυτό δεν είναι σκόνη, μας ψεκάζουν» – Ξέσπασε ο Πετράκος με την Παπαθωμά για τον κίτρινο ουρανό

«Κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν με χημικά»

Την αφρικανική σκόνη που έπνιξε τη χώρα τις τελευταίες ώρες αμφισβτούν με αναρτήσεις τους στα social media ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος και η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά.

Το πρώην ζευγάρι παρουσιάζει απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων σχετικά με το φαινόμενο. Ειδικότερα ο τραγουδιστής θεωρεί «φοβερό» από ανθρώπους που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα να μην έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό και να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε» ενώ προσθέτει «να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…».

petrakos098

Από την πλευρά της η ηθοποιός παρουσιάζεται βέβαιη για το φαινόμενο υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι αφρικανική σκόνη», ενώ κάνει λόγο για χημικά, με τα οποία, κάποιοι «κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία | Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι, χιλιάδες ξεσπιτώθηκαν από τις πλημμύρες

Σχεδόν 70.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και πάνω από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά δεν έχουν νερό εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή | Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη έπειτα από πυρκαγιά

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επι της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >