AD

Οκλαχόμα | Πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους – Πώς επιβίωσε το 4ο παιδί

Ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και τα τρία από τα παιδιά τους σε ένα πρωτοφανές περιστατικό, μέσα στο σπίτι τους στην Οκλαχόμα και μετά αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο μόνος επιζών είναι ο 10χρονος γιος που κοιμόταν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της Οκλαχόμα Σίτι.

Ο 10χρονος κάλεσε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης τη Δευτέρα το πρωί και είπε ότι «όλοι μέσα στο σπίτι φαίνονται νεκροί», όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου από την Αστυνομία την Τρίτη (23/04).

Σύμφωνα με το abc NEWS ο 42χρονος, Jonathon Candy, «ενεπλάκη σε καβγά» με την 39χρονη σύζυγό του, Lindsay Candy, και στη συνέχεια την πυροβόλησε πολλές φορές.

Ακολούθως, ο Jonathon Candy πυροβόλησε και σκότωσε τρία από τα παιδιά τους: τον 18χρονο Dylan, τον 14χρονο Ethan και τον 12χρονο Lucas. «Τα παιδιά κυνηγήθηκαν», είπαν οι αστυνομικοί στη συνέντευξη.

Οι Αρχές τόνισαν ότι δεν γνωρίζουν γιατί ο 10χρονος δεν χτυπήθηκε.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Megalopolis | Το τρέιλερ από την προφητική ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα για το μέλλον

Η ταινία αποτελεί  μια προειδοποίηση για το τι μπορεί να συμβεί όταν το ανθρώπινο πνεύμα έρχεται σε αντίθεση με την απληστία, τη διαφθορά και τον ναρκισσισμό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Nadia Comăneci, | H μέρα που το φαινόμενο της ενόργανης γυμναστικής άγγιξε την τελειότητα

Στις 4 Μαΐου του 1975, η Ρουμάνα που άγγιξε την τελειότητα κι άλλαξε για πάντα τη μοίρα της ενόργανης γυμναστικής,ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Πανευρωπαϊκούς της Νορβηγίας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >