AD

Φρίκη στο Οχάιο με 53χρονο που ξεψύχησε υπό κράτηση – «Αφήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω»

«Θέλουν να με σκοτώσουν»

Έρευνα άρχισε μετά τον θάνατο ενός μαύρου άνδρα υπό κράτηση στις ΗΠΑ. Ο Frank Tyson άφησε την τελευταία του ανάσα καθώς συνελήφθη από τους αστυνομικούς Beau Schoenegge και Camden Burch στο Canton του Οχάιο, στις 18 Απριλίου περίπου στις 20:25. «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» είναι τα τελευταία λόγια που λέει ο Frank Tyson, καθώς συλλαμβάνεται από δύο αστυνομικούς μετά από ένα τροχαίο ατύχημα στο Canton του Οχάιο.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από κάμερα σώματος που δείχνουν αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 53χρονο. Στο βίντεο, ο Τάισον λέει επανειλημμένα: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω», καθώς οι δύο αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ο ένας γονατίζει στην πλάτη του για λίγο.

Ακολουθεί σιωπή και σχεδόν πέντε λεπτά μετά τις τελευταίες του λέξεις, ένας αξιωματικός ελέγχει τον Tyson για σφυγμό, πριν συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει παλμό. Ένα ασθενοφόρο θα έφτανε αργότερα, αλλά ο Tyson είχε ήδη πεθάνει, μεταδίδει το Sky News.

«Προσπαθούν να με σκοτώσουν»

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις για ένα τροχαίο ατύχημα και ακολούθησαν τον Τάισον σε ένα μπαρ αφού φέρεται να έφυγε από τη σκηνή. Στο βίντεο, ο Τάισον αντιστέκεται στη σύλληψη και ακούγεται να φωνάζει επανειλημμένα: «Προσπαθούν να με σκοτώσουν».

Φωνάζει επίσης «φώναξε τον σερίφη» ενώ οι αστυνομικοί του λένε «ηρέμησε» καθώς τον συλλαμβάνουν. Οι αστυνομικοί ρίχνουν τον Τάισον στο έδαφος, με τον έναν να βάζει το γόνατό του στην πλάτη του καθώς του λένε «σταμάτα να πολεμάς».

Το πλάνα δείχνει τον αστυνομικό με το γόνατό του στην πλάτη του κυρίου Τάισον για περίπου 30 δευτερόλεπτα προτού το αφαιρέσει. Ο κύριος Tyson τους λέει για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει πριν τελικά σιωπήσει.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >