AD

Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ περιγράφει πως πυροβόλησε τον «άχρηστο» σκυλό της και μια κατσίκα

«Αν θέλετε και άλλες αληθινές, έντιμες και ΜΗ πολιτικά ορθές ιστορίες, που θα αφήσουν τα Media χωρίς ανάσα…», γράφει η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ, Κρίστι Νόεμ, σε ανάρτηση της, διαφημίζοντας το βιβλίο της με τίτλο «No Going Back»

Η Κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Κρίστι Νόεμ, η οποία φημολογείται ότι θα είναι η αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση που ο Ρεπουμπλικάνος νικήσει τον Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, περιγράφει στο νέο της βιβλίο πως πυροβόλησε και σκότωσε ένα από τα σκυλιά της επειδή ήταν «άχρηστο» – και μια κατσίκα που την βρήκε «αηδιαστική».

Η 52χρονη Ρεπουμπλικανή γράφει για το πως σκότωσε τα ζώα στα απομνημονεύματα της σημειώνοντας ότι είναι διατεθειμένη να κάνει «δύσκολα και άσχημα» πράγματα όταν χρειαστεί, σύμφωνα με τον Guardian.

«Ο Κρίκετ ήταν ένα πόιντερ, περίπου 14 μηνών», είπε για το κουτάβι που σκότωσε επειδή όπως ισχυρίζεται ήταν «επιθετικός» και «μη εκπαιδεύσιμος».

Η Νόεμ πήρε τον Κρίκετ σε ένα κυνήγι για να μάθει από άλλα σκυλιά – αλλά αντ’ αυτού κατέστρεψε το κυνήγι καθώς επιτέθηκε σε κάποια κοτόπουλα σαν «εκπαιδευμένος δολοφόνος», γράφει η κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα.

«Μισούσα αυτό το σκυλί», συνέχισε η Νόεμ, αποκαλώντας τον Κρίκετ «επικίνδυνο για όποιον ερχόταν σε επαφή» και «λιγότερο από άχρηστο… ως κυνηγετικό σκυλί».

«Εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να τον σκοτώσω».

Η Νοέμ, η οποία επίσης εκπροσώπησε την πολιτεία της στο Κογκρέσο για οκτώ χρόνια, ενώ κατά την περίοδο του κορωνοϊού στήριξε το αντιεμβολιαστικό κίνημα, εξήγησε ότι στη συνέχεια πήρε το όπλο της και οδήγησε τον Κρίκετ σε ένα λάκκο.

«Δεν ήταν ευχάριστη δουλειά», είπε, «αλλά έπρεπε να γίνει».
Θυμήθηκε πώς η κόρη της, Κένεντι όταν γύρισε σπίτι από το σχολείο εκείνη την ημέρα αναζήτησε το κουτάβι.

Στο βιβλίο της δεν ανέφερε ακριβώς πότε σκοτώθηκε ο Κρίκετ, όμως δεν ήταν και το μοναδικό ζώο που πυροβόλησε η πολιτικός.

Η Νόεμ εξήγησε επίσης πώς σκότωσε ένα «κακό» αρσενικό κατσίκι επειδή μύριζε, ήταν «αηδιαστικό» και κυνηγούσε τα παιδιά της.

Η κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα – για την οποία ο Τραμπ είπε ότι είναι στη λίστα του ως υποψήφια Αντιπρόεδρος – θέλησε να δικαιολογήσει τις πράξεις της μετά την δημοσίευση των Gurdian γράφοντας στο Χ:

«Αγαπάμε τα ζώα, αλλά δύσκολες αποφάσεις όπως αυτή συμβαίνουν συνέχεια σε μια φάρμα».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιούλικα Σκαφιδά: «Κατέβηκε στο φανάρι και μου είπε «θα σου σπάσω τα μούτρα» ενώ ήμουν έγκυος»

Στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον Alpha βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί η Γιούλικα Σκαφιδά, για μια συνέντευξη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου μίλησε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βρετανία: Νέο πρόστιμο στη Royal Mail για καθυστερήσεις στις παραδόσεις «εκατομμυρίων επιστολών» 

Πρόστιμο 21 εκατ. λιρών (24 εκατ. ευρώ) επέβαλε σήμερα στη βρετανική ταχυδρομική εταιρεία Royal Mail, η οποία εξαγοράστηκε νωρίτερα φέτος από τον Τσέχο δισεκατομμυριούχο Ντάνιελ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ, έτους 2025. Οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κομισιόν για συμμετοχή Τουρκίας στο Πρόγραμμα SAFE: Έχει κάνει αίτηση – Υπάρχουν ανησυχίες από κράτη μέλη

Στη σημερινή (15/10) συνέντευξη Τύπου της Κομισιόν ο εκπρόσωπος Τύπου για θέματα Άμυνας, Τόμας Ρενιέρ, ρωτήθηκε για πιθανή πίεση που ασκείται από τη Γερμανία προς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >