AD

Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ περιγράφει πως πυροβόλησε τον «άχρηστο» σκυλό της και μια κατσίκα

«Αν θέλετε και άλλες αληθινές, έντιμες και ΜΗ πολιτικά ορθές ιστορίες, που θα αφήσουν τα Media χωρίς ανάσα…», γράφει η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ, Κρίστι Νόεμ, σε ανάρτηση της, διαφημίζοντας το βιβλίο της με τίτλο «No Going Back»

Η Κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Κρίστι Νόεμ, η οποία φημολογείται ότι θα είναι η αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση που ο Ρεπουμπλικάνος νικήσει τον Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, περιγράφει στο νέο της βιβλίο πως πυροβόλησε και σκότωσε ένα από τα σκυλιά της επειδή ήταν «άχρηστο» – και μια κατσίκα που την βρήκε «αηδιαστική».

Η 52χρονη Ρεπουμπλικανή γράφει για το πως σκότωσε τα ζώα στα απομνημονεύματα της σημειώνοντας ότι είναι διατεθειμένη να κάνει «δύσκολα και άσχημα» πράγματα όταν χρειαστεί, σύμφωνα με τον Guardian.

«Ο Κρίκετ ήταν ένα πόιντερ, περίπου 14 μηνών», είπε για το κουτάβι που σκότωσε επειδή όπως ισχυρίζεται ήταν «επιθετικός» και «μη εκπαιδεύσιμος».

Η Νόεμ πήρε τον Κρίκετ σε ένα κυνήγι για να μάθει από άλλα σκυλιά – αλλά αντ’ αυτού κατέστρεψε το κυνήγι καθώς επιτέθηκε σε κάποια κοτόπουλα σαν «εκπαιδευμένος δολοφόνος», γράφει η κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα.

«Μισούσα αυτό το σκυλί», συνέχισε η Νόεμ, αποκαλώντας τον Κρίκετ «επικίνδυνο για όποιον ερχόταν σε επαφή» και «λιγότερο από άχρηστο… ως κυνηγετικό σκυλί».

«Εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να τον σκοτώσω».

Η Νοέμ, η οποία επίσης εκπροσώπησε την πολιτεία της στο Κογκρέσο για οκτώ χρόνια, ενώ κατά την περίοδο του κορωνοϊού στήριξε το αντιεμβολιαστικό κίνημα, εξήγησε ότι στη συνέχεια πήρε το όπλο της και οδήγησε τον Κρίκετ σε ένα λάκκο.

«Δεν ήταν ευχάριστη δουλειά», είπε, «αλλά έπρεπε να γίνει».
Θυμήθηκε πώς η κόρη της, Κένεντι όταν γύρισε σπίτι από το σχολείο εκείνη την ημέρα αναζήτησε το κουτάβι.

Στο βιβλίο της δεν ανέφερε ακριβώς πότε σκοτώθηκε ο Κρίκετ, όμως δεν ήταν και το μοναδικό ζώο που πυροβόλησε η πολιτικός.

Η Νόεμ εξήγησε επίσης πώς σκότωσε ένα «κακό» αρσενικό κατσίκι επειδή μύριζε, ήταν «αηδιαστικό» και κυνηγούσε τα παιδιά της.

Η κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα – για την οποία ο Τραμπ είπε ότι είναι στη λίστα του ως υποψήφια Αντιπρόεδρος – θέλησε να δικαιολογήσει τις πράξεις της μετά την δημοσίευση των Gurdian γράφοντας στο Χ:

«Αγαπάμε τα ζώα, αλλά δύσκολες αποφάσεις όπως αυτή συμβαίνουν συνέχεια σε μια φάρμα».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σε κομβικό σημείο η ανάκριση για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα – Έρευνες σε Αθήνα και Μεσσηνία με κατασχέσεις ψηφιακού υλικού

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν γύρω από τη συγκλονιστική υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα, 43 ημέρες μετά το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, που εξακολουθεί να συγκλονίζει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι έκαψαν σπίτια και οχήματα Παλαιστινίων σε χωριό της Βηθλεέμ

ΒΗΘΛΕΕΜ – Ισραηλινοί έποικοι εξαπέλυσαν μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στο χωριό αλ Τζαμπά, στη Βηθλεέμ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, το βράδυ της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιάννης Ζουγανέλης: «Όταν γεννήθηκε η Ελεωνόρα ένιωσα ότι έχω μια αποστολή»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου στην εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου. Ο μουσικός, τραγουδιστής, ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καιρός: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Πού έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα 18/11

Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία που εξέδωσε νέο, επικαιροποιημένοΈκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού. Ειδικότερα η ραγδαία μεταβολή του καιρού προβλέπεται για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Πιο αλμυρό» το ψωμί και με τη βούλα του ΕΦΕΤ – Μελέτη εντόπισε την αύξηση της περιεκτικότητας του κατά 6,8% την τελευταία 12ετία

Η μέση περιεκτικότητα σε αλάτι, στο μη συσκευασμένο ψωμί που πωλείται στα αρτοποιεία, αυξήθηκε από 1,32% το 2012 σε 1,41% το 2024 σύμφωνα με μελέτη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >