AD

Μαρούσι | Πώς έγινε το επεισόδιο με τον έναν νεκρό και δυο τραυματίες

Τα σενάρια για τον καυγά έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο στο Μαρούσι – Από μαχαιριά στον λαιμό ο νεκρός 23χρονος

 

Τα κομμάτια του παζλ πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με απολογισμό ένα νεκρό και δύο τραυματίες τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου, προσπαθεί να συνθέσει η Ελληνική Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής από την έρευνα προκύπτει ότι μια παρέα νεαρών διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξεκίνησε καυγάς μεταξύ τους και αποφάσισαν να πάνε έξω από το μαγαζί για να λύσουν τις διαφορές τους.

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε στο λαιμό από μαχαίρι ένας 23χρονος, που έχασε την ζωή του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ένας 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με τραύμα από 22αρι όπλο στην κοιλιακή χώρα.

Παράλληλα ακόμα ένα άτομο, που φέρεται να συμμετείχε στη συμπλοκή, μεταφέρθηκε με ιδία μέσα σε νοσοκομείο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην ωμοπλάτη.

Στο σημείο της συμπλοκής η Αστυνομία εντόπισε ένα κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα 22αρι όπλο πεταμένο μέσα σε μια γλάστρα.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι το θύμα να έφερε το όπλο και να πρόλαβε να πυροβολήσει τον 26χρονο στην κοιλιά πριν δεχθεί την μοιραία μαχαιριά. Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται από το τμήμα Ανθρωποκτονιών είναι πως το όπλο ήταν στην κατοχή του 26χρονου και εκπυρσοκρότησε κατά την διάρκεια της συμπλοκής με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί.

Φως στις ακριβείς συνθήκες του αιματηρού περιστατικού αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των θυμάτων που νοσηλεύονται καθώς και άλλων μαρτύρων , ενώ αναμένεται και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης απο τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αυστηρή προειδοποίηση στη Βόρεια Μακεδονία | Παραβιάζεται κατάφωρα η Συμφωνία των Πρεσπών, λέει το υπουργείο Εξωτερικών

H ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας εξαρτάται από την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και κυρίως από τη χρήση της συνταγματικής ονομασίας της χώρας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ βρίζει τον Μπάιντεν σε προεκλογική συγκέντρωση | Είναι βλάκας, όλος ο κόσμος γελάει μαζί του

«Παντελώς βλάκα» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Τζο Μπάιντεν κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γουάιλντγουντ του Νιου Τζέρσεϊ, υποστηρίζοντας ότι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ξεκίνησε η εκδήλωση του Ράμα στο Κλειστό του Γαλατσίου | Γέμισε με κόσμο το γήπεδο

Ο Αλβανός πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα καταχειροκροτούμενος και υπό τους ήχους του αλβανικού εθνικού ύμνου –   Έφτασε λίγο μετά τις 12:00 στο Κλειστό του Γαλατσίου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >