AD

Erica Hammond | Η πρώην παλαίστρια που παντρεύτηκε τον Ινδό δισεκατομμυριούχο στις πυραμίδες

Ο Ινδοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Αnkur Jain ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του στο…διάστημα, αλλά τελικά έκανε την χάρη της νύφης και παντρεύτηκαν στις Πυραμίδες της Αιγύπτου, με ένα πάρτι που κράτησε τρεις μέρες

 

Οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει οι νεόνυμφοι για να μοιραστούν τη χαρά του γάμου με τους συνολικά 130 καλεσμένους, συγγενείς και φίλους διάρκεσαν τρεις ημέρες.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ινδικής καταγωγής Αnkur Jain παντρεύτηκε την αγαπημένη του, πρώην παλαίστρια,  πρώηνσε μία γαμήλια τελετή που θα μείνει στην ιστορία της Αιγύπτου…

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, o 34χρονος Jain, ιδρυτής και CEO της εταιρείας Βilt Rewards και η 32χρονη πρώην wrestler της WWE (αμερικανική εταιρεία ψυχαγωγίας που διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης) ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή και το ευχάριστο γεγονός έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες στη Μέση Ανατολή.

Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας, με περιουσία που ξεπερνά τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια (σύμφωνα με το περιοδικό Forbes), ήθελε ένα πάρτι που θα έμενε στην ιστορία. Και τα κατάφερε. Αν και αρχικά ήθελε να παντρευτεί στο διάστημα, τελικά ντύθηκε γαμπρός στη Γη, κάνοντας το χατίρι της γοητευτικής συντρόφου του.

«Δεν θα ήθελα την ημέρα του γάμου μου να πεθάνω», του είχε πει η Erica όταν της έκανε πρόταση γάμου ξεσπώντας στα γέλια.

Ο γάμος και το γλέντι που ακολούθησε είχαν λάμψη και χλιδή με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν το χαρμόσυνο γεγονός με φόντο τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Το υπέροχο νυφικό της Erica είχε την υπογραφή του διάσημου Ινδού σχεδιαστή και επιστήθιο φίλο του γαμπρού, Rahul Mishra.

Η Αμερικανίδα Erika Hammond δεν κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να κλέψει την καρδιά του πάμπλουτου επιχειρηματία. Τα τελευταία χρόνια άφησε την πάλη και άρχισε να εργάζεται ως γυμνάστρια στη Νέα Υόρκη. Εκεί την είδε για πρώτη φορά ο Αnkur Jain.

Από την πλευρά του, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. «Ο γάμος δεν ήταν παραδοσιακός», όπως λέει ο γαμπρός ο οποίος μεγάλωσε στην Ουάσιγκτον, όταν οι γονείς του άφησαν την πατρίδα τους, την Ινδία.

Ο πατέρας του έπρεπε να μετεγκατασταθεί στις ΗΠΑ αφού βρήκε δουλειά ως στέλεχος σε εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Microsoft.

«Στην τελετή του γάμου, δεν υπήρχαν παράνυμφοι ή κουμπάροι, ούτε κοπή τούρτας ή ομιλίες. Ήταν μια μοναδική εμπειρία», είπε η νύφη μετά το γάμο προσθέτοντας ότι έμειναν κατενθουσιασμένοι και οι 130 καλεσμένοι που ταξίδεψαν στην Αίγυπτο από όλο τον κόσμο, όπως σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ ότι «μπλοκάρει» τις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Η ένοπλη πτέρυγα της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Γερμανία πρωτοστατεί στην αυστηροποίηση του ευρωπαϊκού ασύλου

Την «Τσούκσπίτσε», την υψηλότερη κορυφή των βαυαρικών Άλπεων επέλεξε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλεξάντερ Ντόμπριντ για τη συνάντηση με τους ομολόγους του από πέντε γειτονικές χώρες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λούκας Γιώρκας: «Η θεματολογία της τραπ είναι βλαπτική, δε συμβαδίζει με τις δικές μου αξίες»

«Αν κάποιος κάνει κάτι παράνομο, δεν έχει σημασία τι επαγγέλλεται», είπε ο Λούκας Γιώρκας. Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού». Ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >