AD

Γιώργος Λυγγερίδης | 19 οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν – Τρεις από αυτούς για ναρκωτικά

19 κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στις φυλακές αμέσως μετά τις απολογίες τους για τα επεισόδια στου Ρέντη και τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Λυγγερίδη.

Από τους 67 συλληφθέντες για την δράση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών που οδήγησαν στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη και στο θάνατο του άτυχου αστυνομικού. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους.

Από τους 32 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν χθες, κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι εννέα, ενώ από την ομάδα που βρέθηκε ενώπιον των ανακριτών το Σάββατο, οδηγήθηκαν στην φυλακή επτά.

Πλην αυτών των 16 που έχουν κατηγορία για διεύθυνση ή συμμετοχή στην οργάνωση που ευθύνεται για τη δολοφονία του αστυνομικού, έχουν οδηγηθεί στην φυλακή και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που αφορούν υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων και συμμετοχής σε αθλητικούς συνδέσμους.

Πλέον οι δικαστικές αρχές μελετούν την χιλιάδων σελίδων δικογραφία, η οποία περιγράφει εγκληματική δράση συνολικά 167 κατηγορούμενων και θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν σε έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όλοι όσοι εμπλέκονται στην δολοφονία και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης, Ιρανή Ναργκίς Μοχαμαντί

Η Ιρανή βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί καταγγέλλει ότι έχει δεχτεί «άμεσες και έμμεσες απειλές για τη φυσική της εξόντωση» από τις ιρανικές αρχές,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Ο γιος του βαρόνου ναρκωτικών Ελ Τσάπο θα δηλώσει ένοχος για διακίνηση

Ένας από τους γιους του φυλακισμένου Μεξικανού βαρόνου ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν αναμένεται να δηλώσει ένοχος σήμερα, για μια μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καστοριά: Στιγμές τρόμου για γιαγιά και εγγονή όταν πετάχτηκε μπροστά τους αρκούδα

Ένα ακόμη περιστατικό εμφάνισης αρκούδας έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των αντίστοιχων συμβάντων που έχουν σημάνει συναγερμό σε αρκετές περιοχές της Καστοριάς, εντείνοντας την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σπύρος Δημητρίου: «Ο θάνατος της μητέρας μου και το διαζύγιό μου αποτυπώθηκαν πάνω μου με ψυχοσωματικά»

Ο Σπύρος Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» με την Κατερίνα Νινιού, όπου μίλησε για προσωπικά του θέματα, όπως οι ψυχοσωματικές επιπτώσεις που βίωσε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απίστευτη τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Αγρίνιο το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιουλίου. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >