AD

Η περίεργη πρόβλεψη του Νοστράδαμου | Ο πρίγκιπας Harry θα γίνει βασιλιάς

Σε ένα απόλυτο σοκ για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και το ευρύ κοινό που ακολουθεί τους βασιλικούς, ο Νοστράδαμος, ο μεσαιωνικός μυστικιστής και αστρολόγος, φαίνεται να έχει προβλέψει ότι ο πρίγκιπας Harry θα ανέβει στον θρόνο μετά τον βασιλιά Κάρολο Γ`, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.

Ο συγκλονιστικός ισχυρισμός έχει γίνει από έναν συγγραφέα μετά την ερμηνεία των λεπτομερών έργων του Νοστράδαμου. Το βιβλίο του συγγραφέα Mario Reading, το οποίο δημοσιεύτηκε το 2005, υποστηρίζει ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ` θα παραιτηθεί από τον θρόνο για τον πρίγκιπα Ηarry. Ο Reading είχε επίσης υποστηρίξει ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II θα πέθαινε το 2022. Το βιβλίο του Reading «Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future» ανέφερε ότι ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β` είχε προφητευτεί πριν από 450 χρόνια από τον μυστικιστή στο βιβλίο ποιημάτων του. Ανέφερε επίσης ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ` θα αναλάμβανε μονάρχης το 2022 σε μεγάλη ηλικία 74 ετών.

O Reeding πιστεύει ότι σε πολλούς Βρετανούς πολίτες δεν άρεσε η συμπεριφορά του Καρόλου με τη Λαίδη Diana και το διαζύγιο του με τη θρυλική «Βασίλισσα των Καρδιών». Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι ένας άνδρας θα αντικαθιστούσε τον βασιλιά Κάρολο Γ`, ο οποίος δεν αναμενόταν ποτέ να γίνει Βασιλιάς. Αυτό σήμαινε ότι ο πρίγκιπας William θα παραμεριζόταν για οποιονδήποτε λόγο και ο Harry θα βρισκόταν στο θρόνο ως βασιλιάς Ερρίκος Θ΄ σε ηλικία 38 ετών. Ο Reading είπε επίσης ότι ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι η Κοινοπολιτεία θα διαλυόταν και θα γινόταν ο «Βασιλιάς της τα νησιά».

Υπήρχαν πιο δημοφιλείς προβλέψεις του Νοστράδαμου, οι οποίες περιελάμβαναν τον Α` Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο, τη φωτιά του Λονδίνου και την άνοδο του Αδόλφου Hitler.

Το βιβλίο του Reading πούλησε πέντε αντίτυπα την εβδομάδα πριν από το θάνατο της Βασίλισσας και μετά τον θάνατο της Βασίλισσας στις 17 Σεπτεμβρίου, πούλησε περισσότερα από 8.000 αντίτυπα.

Ένας ειδικός στο έργο του Νοστράδαμου, ο Bobby Shailer, πιστεύει ότι σύντομα θα γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Γαλλία θα δεχόταν επίθεση από τα ανατολικά, όπως είχε προβλεφθεί.

Για να τρομάξουμε περισσότερο κάποιον, η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και η πανδημία του COVID-19 είχαν επίσης προβλεφθεί από τον Νοστράδαμο. Περίπου το 70% των προφητειών του Νοστράδαμου έχουν εκπληρωθεί. Το πλήρες όνομά του ήταν Michel de Nostradame και γεννήθηκε το 1503 και πέθανε το 1566.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

O Κάρολος μίλησε για πρώτη φορά για τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας που κάνει

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο διάδοχός του στο θρόνο, πρίγκιπας Γουίλιαμ, έκαναν σήμερα μια σπάνια κοινή εμφάνιση, με τον μονάρχη να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εντυπωσίασε το τριπλό ουράνιο τόξο που εμφανίστηκε στο Γουδί

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/5), μετά τη νεροποντή, ένα τριπλό ουράνιο τόξο εμφανίστηκε στο Ολυμπιακό Συγκρότημα στου Γουδή. Όπως εξήγησε σε ανάρτησή του στο «Χ» ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >