AD

Πρίγκιπας Χάρι | Θα συναντηθεί για δεύτερη φορά με τον Κάρολο

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να συναντηθεί με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, για δεύτερη φορά μετά τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου, την επόμενη εβδομάδα.

 

Ο Δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται σε μια τελετή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus, μόλις δύο μίλια μακριά από το σημείο όπου ο πατέρας του θα παρευρεθεί σε μια άλλη εκδήλωση στο Λονδίνο την ίδια ώρα την Τετάρτη.

Λίγες ημέρες μετά τη διάγνωση του βασιλιά τον Φεβρουάριο, οι δύο τους μίλησαν για περίπου μισή ώρα.

Ο Χάρι, 39 ετών, φέρεται να είναι «πολύ πρόθυμος» να δει τον πατέρα του στο ταξίδι του στο Λονδίνο και λέγεται ότι έχει «κρατήσει τακτική επαφή» με τον 75χρονο Κάρολο, από τότε που ανακοίνωσε ότι είχε καρκίνο.

Αφού ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επανέρχεται στα δημόσια καθήκοντά του, ο βασιλιάς πρόκειται να παραστεί στο πρώτο πάρτι στον κήπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ για φέτος, από τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης.

Το πάρτι στον κήπο και η τελετή των Αγώνων Invictus αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 6 το απόγευμα, επιτρέποντας στους δύο να συναντηθούν προσωπικά για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, όπως αναφέρει η Sun.

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα, ότι ενώ ο Χάρι είναι συνήθως «5.0000 μίλια μακριά» από τον πατέρα του στην Καλιφόρνια, θα είναι μια «ευτυχής σύμπτωση» ότι θα βρίσκονται μόλις δύο μίλια ο ένας από τον άλλον την Τετάρτη.

«Είναι ξεκάθαρο ότι θέλει πολύ να δει τον πατέρα του καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του και οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν άλλη μια επανασύνδεση κάποιου είδους την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε η πηγή.

Ο Χάρι δεν θα συναντηθεί με τον Γουίλιαμ
Ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια συνάντηση δεν θα περιλαμβάνει πιθανότατα την παρουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Την Πέμπτη, ο Γουίλιαμ είναι πιθανό να λείπει από το Λονδίνο και την Παρασκευή έχει υποχρεώσεις στην Κορνουάλη και στις Νήσους Scilly.

Δεν αναμένεται ότι η Μέγκαν θα είναι μαζί με τον Χάρι στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Μια άλλη πηγή δήλωσε στη Mirror, ότι ο δούκας του Σάσεξ «διατηρεί τακτική επαφή με τον πατέρα του» και «δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να τον βλέπει όταν μπορεί».

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Χάρι «ανησυχεί ιδιαίτερα» για τον πατέρα του και ελπίζει ότι θα είναι αρκετά καλά την Τετάρτη ώστε να μπορέσουν να δουν ο ένας τον άλλον.

Βασιλικές πηγές δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο βασιλιάς Κάρολος επιθυμεί να δει τον γιο του.

Την Πέμπτη, ο Χάρι θα συναντηθεί με τη σύζυγό του Μέγκαν στη Νιγηρία, όπου είχαν προσκληθεί για να μιλήσουν για τους Αγώνες Invictus. Είναι η πρώτη επίσκεψη του ζευγαριού στη χώρα της Δυτικής Αφρικής.

Στη συνέχεια, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα επιστρέψουν απευθείας στις ΗΠΑ χωρίς να κάνουν στάση στη Βρετανία.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισραήλ: Κηδεύτηκαν δύο όμηροι της Χαμάς που είχαν εντοπιστεί νεκροί στη Γάζα

Κηδεύτηκαν στο Ισραήλ δύο όμηροι που είχαν εντοπιστεί νεκροί στη Γάζα και οι σοροί τους ταυτοποιήθηκαν και επαναπατρίστηκαν. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χανιά: 48ωρη προθεσμία για απολογίες στο κύκλωμα ναρκωτικών και εκβιασμών – Υβριστικά σχόλια κατά των ΜΜΕ

48ωρη προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν, ώστε να απολογηθούν, οι συλληφθέντες για την υπόθεση του κυκλώματος που δραστηριοποιούταν σε διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς και βομβιστικές επιθέσεις, οι οποίοι είχαν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε επιφυλακή οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ ενόψει των στρατιωτικών ασκήσεων Ρωσίας – Λευκορωσίας

Η Γερμανία δεν αναμένει ρωσική επίθεση σε έδαφος χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ με προκάλυμμα την κοινή στρατιωτική άσκηση Ρωσίας – Λευκορωσίας που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

N. Μαδούρο: Η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ στην Καραϊβική είναι η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα εδώ και έναν αιώνα

Η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή που έχει βιώσει η Νότια Αμερική εδώ και έναν αιώνα, αλλά δεν θα υποκύψει, προειδοποίησε σήμερα ο πρόεδρος Νικολάς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ξεκίνησε και πάλι από τη Βαρκελώνη ο στολίσκος που μεταφέρει τρόφιμα στη Γάζα

Τα σκάφη που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και εκατοντάδες ακτιβιστές στη Λωρίδα της Γάζας απέπλευσαν εκ νέου σήμερα το απόγευμα, γύρω στις 20.30 (ώρα Ελλάδας) από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απάντηση ΥΠΑΑΤ στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αγροτική πολιτική – Επέλεξαν την εύκολη οδό της καταγγελίας και της ισοπέδωσης των πάντων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) απάντησε στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αγροτική πολιτική τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι το κόμμα της αντιπολίτευσης παραβλέπει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >