AD

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή | Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη έπειτα από πυρκαγιά

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επι της οδού 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.ής.

 

fwtia_agia_paraskeui___1_
fwtia_agia_paraskeui___6_

 

Στο σημείο επιχείρησαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, και 16 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και στη συνέχεια ξεκίνησαν την αναζήτηση τυχόν εγκλωβισμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα διέμενε μία ηλικιωμένη. Λίγο μετά τις 8:15 το πρωί έγινε γνωστό ότι στο σαλόνι του σπιτιού βρέθηκε απανθρακωμένη μία γυναίκα, η οποία φαίνεται ότι παγιδεύτηκε στο διαμέρισμα και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως.

fwtia_agia_paraskeui___5_
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόρεια Μακεδονία | Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Σκοπιανοί αμφισβητώντας τη Συμφωνία των Πρεσπών – Νέο μήνυμα της Ελλάδας

«Έχω το δικαίωμα να αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω», δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός εμμένοντας στη χρήση του όρου “Μακεδονία” – «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές» η θέση του ελληνικού ΥΠΕΞ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >