AD

Συγκίνηση στα Μετέωρα | «Αθάνατες» – Αναρριχητές φώναξαν τα ονόματα των 3 κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη

Τα ονόματα των τριών κοριτσιών, Θώμης, Χρύσας και Αναστασίας Πλακιά, που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφώνησαν αναρριχητές της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

«Αναστασία, Χρύσα, Θώμη, αθάνατες!» φώναξαν οι αναρριχητές, οι οποίοι μαζί με άλλους πολίτες, αναβίωσαν το παραδοσιακό έθιμο, το κρέμασμα των μαντηλιών, στην σκήτη του Αϊ Γιώργη του Μαντηλά, στο Καστράκι Καλαμπάκας, σύμφωνα με το trikalaola.gr.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κοκτέιλ ζέστης και αφρικανικής σκόνης και σήμερα

Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και τις θερμές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα. Καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά, τοπικά μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, αυξημένες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μόνη στο πλήθος | Όταν η Marilyn τραγουδούσε `Happy Birthday` στον JFK

Στις 19 Μαίου του 1962 παρά τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της από το αλκοόλ & τα βαρβιτουρικά, η Μέριλιν ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και τραγουδά μοναδικά το “Happy Birthday” στον…κύριο πρόεδρο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δυσαρέσκεια στη Δύση για την πρόσκληση του Μακρόν στη Ρωσία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να προσκαλέσει εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης στον εορτασμό για την 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, τον προσεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >