AD

Eurovision | Στον πρώτο ημιτελικό τις εντυπώσεις έκλεψε η Φουρέιρα με το Fuego, που άνοιξε το πρόγραμμα

Ο διαγωνισμός της Eurovision 2024 ξεκίνησε χθες το βράδυ στο Μάλμε και η έναρξη πραγματοποιήθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδώντας το Fuegο με το οποίο διαγωνίστηκε το 2018 στην Πορτογαλία. Πριν από έξι χρόνια η Ελένη Φουρέιρα με την Κύπρο είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση πίσω από το Ισραήλ και στο «Χ» (πρώην Twitter) σχολίαζαν πως επρόκειτο για τη «μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία της Eurovision». 

Η γνωστή περφόρμερ έβαλε φωτιά στη σουηδική σκηνή και αμέσως μετά την εμφάνισή της, ήταν ένα από τα κορυφαία trends στα ελληνικά social media και όχι μόνο.

Άφωνοι έμειναν οι περισσότεροι βλέποντας την Ελένη Φουρέιρα:

Μάλιστα, στο TikTok της Eurovision, το βίντεο με την εκπρόσωπο της Κύπρου το 2018 συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατ. προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

Αρκετοί σημείωσαν επίσης πως «δεν χρειάζεται να βγεις πρώτη θέση, για να στεφθείς νικητής».

Δείτε περισσότερα σχόλια για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή του Μάλμε χθες βράδυ:

 

 

 

 

 

Χαμός με την Ιρλανδία

Mία εμφάνιση που δεν δυσκολεύτηκε να τραβήξει όλα τα βλέμματα χθες στην Eurovision και κατάφερε να τρομάξει το τηλεοπτικό κοινό, ήταν η συμμετοχή της Ιρλανδίας, με τη χώρα να παρουσιάζει στη σκηνή ένα σκοτεινό σόου.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της εμφάνισης, το «Doomsday Blue» του non-binary καλλιτέχνη Bambe Thug έχει να κάνει με την προσπάθεια για αποδοχή του εαυτού του κάθε ατόμου και είναι μια ωδή στην queer κοινότητα.

Το Bambie Thug βρέθηκε μέσα σε έναν κύκλο από κεριά, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, με φούστα και κέρατα στους ώμους. Το μακιγιάζ είναι δραματικό και λευκό, ενώ τα μαλλιά του έχουν μετατραπεί σε κέρατα. Πατά πάνω σε μια πεντάλφα, κάνοντας ξόρκια… για να κερδίσει τον διαγωνισμό. Επιπλέον, στη σκηνή υπάρχει ένας ημίγυμνος χορευτής.

Στο τέλος της εμφάνισης, ο κύκλος των κεριών υψώνεται και η μεγάλη κραυγή στο φινάλε ολοκληρώνεται, με ένα γραφικό φόντο που γράφει «CROWN THE WITCH».

Όπως είναι λογικό στο Τwitter έγινε χαμός με την εμφάνιση της Ιρλανδίας και αρκετοί χρήστες των social media έδωσαν… ρεσιτάλ με τις αναρτήσεις τους:

 

 

 

 

Απογοήτευση για τους Έλληνες παρουσιαστές στο Twitter

Δυστυχώς το παρουσιαστικό δίδυμο Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα απογοήτευσε με μία άνευρη και διεκπεραιωτική περιγραφή και μετάδοση. Απλή ανάγνωση ενός κειμένου απλά περιγραφικού, καμία διάθεση για χιούμορ και επικοινωνία μεταξύ τους μέχρι και την ολοκλήρωση των συμμετοχών. Κι όταν βρήκαν αυτό το κάποιο κέφι έκαναν λάθη και μιλούσαν μεταξύ τους δίχως να προσέχουν τι γινόταν στη σκηνή και στα βίντεο.

Σε ένα σημαντικό λάθος υπέπεσε ο Θανάσης Αλευράς όταν προλόγιζε τη συμμετοχή της Σουηδίας με τους Marcus & Martinus, μόνο που τελικά εμφανιζόταν η Γερμανία με τον Isaak και το Always On The Run.

Δείτε σχόλια για τους παρουσιαστές στο Twitter

 

 

 

Σχόλια συγκέντρωσαν και άλλες εμφανίσεις της Eurovision:

 

Τέλος, δεν έλειψαν και κάποια σχόλια για την Μαρίνα Σάττι με μερικούς να γράφουν «Δεν μπορώ να περιμένω» για την εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κοκτέιλ ζέστης και αφρικανικής σκόνης και σήμερα

Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και τις θερμές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα. Καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά, τοπικά μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, αυξημένες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μόνη στο πλήθος | Όταν η Marilyn τραγουδούσε `Happy Birthday` στον JFK

Στις 19 Μαίου του 1962 παρά τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της από το αλκοόλ & τα βαρβιτουρικά, η Μέριλιν ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και τραγουδά μοναδικά το “Happy Birthday” στον…κύριο πρόεδρο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δυσαρέσκεια στη Δύση για την πρόσκληση του Μακρόν στη Ρωσία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να προσκαλέσει εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης στον εορτασμό για την 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, τον προσεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >