AD

H Πάουλα Μπαντόσα για τον χωρισμό με τον Στέφανο Τσιτσιπά | «Ήταν ο σωστός άνθρωπος τη λάθος στιγμή»

Συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες ημέρες αλλά είμαι δυνατή, δήλωσε η Ισπανίδα τενίστρια

 

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στον χώρο του τένις ο χωρισμός του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάολα Μπαντόσα που ανακοινώθηκε από την Ισπανίδα τενίστρια ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα.

Η ίδια μίλησε στο tennis.com για τον χωρισμό αυτόν παραδεχόμενη αρχικά ότι «συναισθηματικά δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες ημέρες αλλά είμαι δυνατή οπότε προσπαθώ να διαχειριστώ τα πάντα όσο καλύτερα μπορώ».

«Όταν τα πηγαίναμε καλά, η σχέση μας ήταν καλή. Άλλες φορές είχαμε τις καριέρες μας, τα δικά μας πράγματα ο καθένας και ορισμένες φορές είναι καλύτερο να τραβάς ξεχωριστούς δρόμους» συνέχισε η Μπαντόσα για όσα έζησε με τον Έλληνα τενίστα από το 2023 όταν έγινε γνωστή η σχέση τους κατά τη διάρκεια του Ρολάν Γκαρός.

Σύμφωνα με την ίδια η σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά «μου θύμιζε αρκετά την ιστορία της Μαρίας Σαράποβα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ όταν συναντάς τον σωστό άνθρωπο αλλά μάλλον στην λάθος στιγμή. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα».

«Είναι σαν τρενάκι λούνα παρκ. Ξυπνάς κάθε μέρα και δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί. Συναισθηματικά υπήρχαν τα πάνω και τα κάτω και ήταν δύσκολα για μένα το τελευταίο διάστημα. Για την ώρα αντιδρώ καλά. Έχω την καλύτερη ομάδα δίπλα μου, παρακολουθούμε την κατάσταση καθημερινά. Είμαι αρκετά σίγουρη ότι όλα θα είναι αρκετά καλά» πρόσθεσε στη συνέντευξή της η Μπαντόσα μετά την νίκη της με 2-0 σετ (6-2, 6-3) επί της 17χρονη Μίρα Αντρέεβα στο Internazionali BNL d’Italia.

Η ανακοίνωση του χωρισμού με τον Τσιτσιπά

Η Πάολα Μπαντόσα έγραψε την περασμένη Κυριακή ότι αποφάσισε με τον Στέφανο Τσιτσιπά να χωρίσουν και ότι προχωρούν ως φίλοι, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον, στα χωριστά μονοπάτια τους. Η τενίστρια ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί την προσωπική της ζωή και ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους φίλους και την οικογένειά της.

badosa

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με τεράστιο αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια» έγραψε η τενίστρια για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, της οικογένειάς μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας» συνέχισε η τενίστρια.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τηλεθέαση: Σφοδρή σύγκρουση σε δυναμικό και γενικό στην prime time την Κυριακή 16 Νοεμβρίου

Σκληρή μάχη για τα νούμερα τηλεθέασης δόθηκε το βράδυ της Κυριακής 16 Νοεμβρίου, με τις τηλεοπτικές σειρές να κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους, αλλά και με το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ξεσπά ο Μάριος Ιορδάνου: «Δεν τους μπορώ, είναι άνδρες που στην ουσία δεν είναι άνδρες»

Με αφορμή το νέο θεατρικό του εγχείρημα μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Καζαντζιάν την φετινή σεζόν, ο Μάριος Ιορδάνου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βορίζια: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος για την τοποθέτηση της βόμβας – Αυτοί που μετέφεραν τους τραυματίες έκρυψαν τα όπλα

Απολογείται σήμερα ο 23χρονος ανιψιός του νεκρού Φανούρη Καργάκη που φέρεται να τοποθέτησε τη βόμβα, η οποία άναψε το φιτίλι της βεντέτας στα Βορίζια. Σε ό,τι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >