AD

Με πίνατ και Μαρίνα Σάττι το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok για τις ευρωεκλογές

Υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι μέσα από το TikTok θα επιχειρεί να εξηγήσει γιατί είναι σημαντικές οι εκλογές της 9ης Ιουνίου.

 

Σε ρυθμούς… Eurovision κινήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγοντας το «Ζάρι« της Μαρίνας Σάττι για να ξεκινήσει την καμπάνα του για τις ευρωεκλογές στο TikTok.

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι απέμειναν 31 ημέρες για τις κάλπες και υπενθυμίζει ότι σε μια ομιλία του είπε τον στίχο «τα τα τα» από το «Ζάρι».

Υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι ο Κυριάκος  Μητσοτάκης αναφέρει ότι μέσα από το TikTok θα επιχειρεί να εξηγήσει γιατί είναι σημαντικές οι εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στο βίντεο ξεχωρίζει και ο Πίνατ το…«ευρωκομματόσκυλο», όπως τον αποκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ φυσικά αναφέρει αναγνωρίζει πως το πρόβλημα των πολιτών είναι ακρίβεια. «Ξέρουμε ότι υπάρχει μια δυσκολία με το θέμα της ακρίβειας», τονίζει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιράν: Νεκροί ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών

 Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου   Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σαν σήμερα, 20 Μάϊου | Η μάχη της Κρήτης

`Ένα ριζίτικο τραγούδι λέει: «Τον αντρειωμένο μην τον κλαις», και όπως όλα έδειξαν,  οι Κρητικοί  το γνώριζαν πολύ καλά όταν έγραφαν το δικό τους έπος το Μάη του 1941, στην πρώτη μάχη ενάντια των Γερμανών κατακτητών.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Zbigniew Preisner | Η μαγική μουσική του σπουδαίου συνθέτη για την τριλογία του Kieslowski

Η περίφημη τριλογία του, του Krzysztof Kieslowski, Τρία Χρώματα, είναι μία από τις καλύτερες ευρωπαικές ταινίες, πλαισιώνεται ιδανικά από τη μαγική μουσική του σπουδαίου Zbigniew Preisner, ο οποίος γεννήθηκε στις 20/5/1955 .

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >