AD

Επέστρεψε με υποδοχή νικήτριας από τη Σουηδία η Μαρίνα Σάττι – «Τρομερή εμπειρία. Θα το ξανάκανα 100%»

«Είχα μια αγωνία, για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας…»

Κατενθουσιασμένη από την όλη εμπειρία στο Malmö‎‎ της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα, παρέα με τη φετινή ελληνική αποστολή της Eurovision και δεν δίστασε να δηλώσει πως εάν της δινόταν η ευκαιρία, θα το ξανάκανε «100%»!

Η δημοφιλής τραγουδοποιός, η οποία με το «Zari» της κατέκτησε την 11η θέση στην 68η διοργάνωση, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως χάρηκε που η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού στον τελικό ήταν καλή. «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι, επειδή ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέραςΧάρηκα που, εν τέλει, η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Σάττι, ενώ, ερωτώμενη για τη τελική θέση που έλαβε το τραγούδι της, υποστήριξε πως ήταν πάνω-κάτω αυτό που περίμενε η ελληνική αποστολή.

Η Μαρίνα Σάττι ποζάρει παρέα με τους Φωκά Ευαγγελινό, Θανάση Αλευρά και Jérôme Kaluta στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Πρόσθεσε δε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησε στην Eurovision, ενώ, διέψευσε τα περί ασθένειάς της, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ποτέ τόσο βαριά, όσο τα παρουσίαζαν τα ελληνικά ΜΜΕ. «Δεν είχα πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν ένα μικρό κρύωμα», είπε σχετικά.

Δείτε δηλώσεις της δημοφιλούς τραγουδοποιού:

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >