AD

Δημοσκόπηση Interview | Μεγαλώνει η διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης λέει το 42% – Στέφανο Κασσελάκη επιλέγει το 15% και Νίκο Ανδρουλάκη το 7%

 

Σχεδόν διπλάσια είναι η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων στη δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της ιστοσελίδας politic.gr ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30% έναντι 15,5% του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11% και ακολουθούν ΚΚΕ με 6%, Ελληνική Λύση με 7%, Νέα Αριστερά 4,5%, Πλεύση Ελευθείας 2,4% και Νίκη 3,1%.

Από τα εκτός Βουλής κόμματα, το ΜεΡΑ25 συγκεντρώνει 2,3%, η Φωνή Λογικής 2,4%, οι Δημοκράτες 2,3% ενώ οι αναποφάσιστοι είναι στο 9,9%.

prothesi-psifou
prothesi-psifou2
prothesi-psifou3

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη και με διαφορά επιλογή για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό με 42%, με τον Στέφανο Κασσελάκη να συγκεντρώνει 15% των απαντήσεων και τον Νίκο Ανδρουλάκη 7%.

katallilotita-interview
katallilotita-interview2

Οι υποψηφίοι Ευρωβουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται

Στην ίδια δημοσκόπηση έχουν μετρηθεί και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με την κατατάξη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ να είναι Ελίζα Βόζεμπεργκ με ποσοστό 34,5%, Φρέντι Μπελέρης (28,1%), Βαγγέλης Μεϊμαράκης (27,3%), Γιώργος Αυτιάς (20,4%), Ελεονώρα Μελέτη (19%), Δημήτρης Τσιόδρας (17,9%), Πύρρος Δήμας (16,4%) και Στέλιος Κυμπουρόπουλος (15,9%).

Αντίστοιχα, στον ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Κώστας Αρβανίτης (42,3%) ενώ ακολουθούν ο Νίκος Παππάς (37,3%), ο Νίκος Φαραντούρης με 36,5% και η Σοφία Μπεκατώρου με 24,4%

Screenshot_11-1-600x447
Screenshot_12-600x446
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >