AD

Λάκης Γαβαλάς για τρανς Νικολίνα | «Δεν είμαι γονιός αλλά αν ήμουν, θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο παιδί»

Η Νικολίνα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το σημερινό της λουκ στο «My Style Rocks».

 

Οι παίκτριες κλήθηκαν να επιλέξουν ένα διάσημο πρόσωπο και να παρουσιάσουν ένα σύνολο για το κόκκινο χαλί, που να παραπέμπει σε αυτό.

Η Νικολίνα εμπνεύστηκε από την τραγουδίστρια Grimes και το εκκεντρικό της στυλ κι έφερε μια εικόνα που εντυπωσίασε την επιτροπή, αλλά κυρίως, τον Λάκη Γαβαλά, που τη βαθμολόγησε με 5.

Όσα ανέφερε

«Λοιπόν, δεν ξέρω αν πρέπει ένας έξτρα θόρυβος θα πρέπει να υπάρχει σε αυτό το πλατό, αλλά… ένα χειροκρότημα! Δεν θέλω να κουφάνω κανέναν, αλλά εσύ κούφανες αυτούς που σε αμφισβητούν, δείχνοντας πως μπορείς να φέρεις μεγάλες εικόνες», της είπε αρχικά.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου αρέσει που σέβεσαι ανθρώπους που κάνουν μοναδικές δουλειές. Αυτό σε βοηθάει να μιλήσεις για την δική σου κατάσταση στον κόσμο και στην κοινωνία και χαίρομαι πάρα πολύ. Αντί να υπάρξει ένας μάγκας που βγάζει το χέρι από το αμάξι και λέει “ρε εγώ είμαι ο τάδε”, εσύ έρχεσαι εδώ ντελικάτη να πεις “είμαι αυτό που είμαι, αλλά έχω κλάση, έχω attitude”. Το εσώρουχό σου δεν θα μου αλλοιώσει την εικόνα, γιατί την εικόνα αυτή τη βλέπεις ολοκληρωμένη».

«Με συγκινείς με αυτές τις εμφανίσεις να ξέρεις», είπε αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς, συγκινώντας τη Νικολίνα, η οποία αμέσως ξέσπασε σε κλάματα. «Σου αξίζει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

Τέλος, είπε: «Δεν είμαι γονιός, αλλά αν ήμουν, θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο παιδί. Είμαι ευτυχισμένος που έχω ερεθίσματα, που με κάνουν να αισθάνομαι έτσι».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >