AD

Ημαθία: Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Δάφνης που πέθανε ξαφνικά | Δεν μας είχε πει ούτε καν ότι πονούσε

Οι γονείς της 23χρονης κοπέλας περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με την κόρη τους – «Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο»

 

Σπαρακτικά είναι τα λόγια των γονιών της 23χρονης Δάφνης από την Ημαθία η οποία ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, τονίζοντας πως δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, αναζητούν απαντήσεις καθώς η κόρη τους δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. «Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμότανε. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε, ”έφυγε”. Έπεσε το ξυπνητήρι της κάτω, γύρισε, το έκλεισε. Εμείς ακούσαμε θόρυβο, σηκώθηκα πρώτα εγώ», λέει αρχικά η μητέρα της.

Οι γονείς της περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με την κόρη τους, όταν το βράδυ της Πέμπτης είχαν μαζευτεί οικογενειακώς στο σπίτι και μιλούσαν για τις καλοκαιρινές διακοπές που έκλεισε η 23χρονη με τον φίλο της. «Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ, χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο 6 Αυγούστου. Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε», λέει ο πατέρας της.

 

Τίποτα δεν έδειχνε πως μέσα σε λίγες ώρες, ξημερώματα Παρασκευής, το 23χρονο κορίτσι θα «έφευγε» τόσο αναπάντεχα. «Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ανοίξει ξανά τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα», συμπληρώνει ο πατέρας της.

«Δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπά της ”πάλευε”, τόσο δυνατό παιδί ήτανε. Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα», αναφέρει η μητέρα της η οποία την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της. «Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα».

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε ”μαμά πονάω”. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ”έφυγε”», συμπληρώνει.

«Ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές. Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ”φύγει”. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί», λέει ο πατέρας της.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σχολεία: Την Πέμπτη το «πρώτο κουδούνι» για τους μαθητές – Τι αλλάζει στο σχολικό ωράριο

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με το «πρώτο κουδούνι» να φέρνει μαζί του και νέες αλλαγές. Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Μην με δαγκώνεις»: Τα τελευταία λόγια του Έλληνα σέρφερ πριν τον σκοτώσει καρχαρίας στην Αυστραλία

Ένας τραγικός θάνατος συγκλονίζει την κοινότητα του Σίδνεϊ, καθώς ο 57χρονος Έλληνας σέρφερ, Μέρκουρη Ψυλλάκης, βρήκε τον θάνατο μετά από επίθεση καρχαρία. Το δραματικό περιστατικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε πελάγη ευτυχίας η Όλγα Κεφαλογιάννη – Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια των παιδιών της

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού τα δίδυμα παιδιά της έχουν τα τέταρτα γενέθλιά τους. Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2021 η υπουργός Τουρισμού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο IDF «χτύπησε» πολυώροφο κτίριο στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης της Γάζας

Ο ισραηλινός στρατός προχώρησε σε αεροπορικό πλήγμα εναντίον ενός πολυώροφου κτιρίου στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης της Γάζας, αφού προηγουμένως είχε απευθύνει επείγουσα προειδοποίηση προς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πλεύρης: Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω την πιο σκληρή μεταναστευτική πολιτική

Στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Μετανάστευσης, Θάνος Πλεύρης, παρουσίασε μια σκληρή στάση απέναντι στο μεταναστευτικό ζήτημα, ανακοινώνοντας αυστηρά νέα μέτρα. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Ζελένσκι κάλεσε τον Πούτιν στο Κίεβο, αποκαλώντας τον «τρομοκράτη»

Σε μια νέα εξέλιξη στις τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απάντησε στην πρόσφατη πρόκληση του Βλαντίμιρ Πούτιν να συναντηθούν στη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >