AD

«Όταν έπινε, γινόταν επιθετικός και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει» – Συγκλονίζει η κόρη της 40χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στο Μενίδι

«Νόμιζε ότι η μητέρα μου τον απατάει και ήταν πολύ ζηλιάρης»

«Όταν έπινε, γινόταν επιθετικός και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει», συγκλονίζει η κόρη της άτυχης 40χρονης Ενκελέιντα, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, στη μέση του δρόμου, στην περιοχή του Μενιδίου, από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, «Τον θυμάμαι πάντα να πίνει. Όταν έπινε, γινόταν επιθετικός απέναντί μας. Θυμάμαι να χτυπάει τη μητέρα μου, αλλά όταν μεγαλώσαμε, το σταμάτησε, γιατί μπαίναμε εμείς στη μέση. Νόμιζε ότι η μητέρα μου τον απατάει και ήταν πολύ ζηλιάρης. Απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει. Εμένα και τον αδερφό μου δεν μας είχε χτυπήσει ποτέ», υποστήριξε η κόρη της 40χρονης, σύμφωνα με τον ANT1.

«Την αγαπούσα» – Έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη ο 50χρονος δράστης στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 50χρονος, που δολοφόνησε την Ενκελέιντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Star», o κατηγορούμενος ομολόγησε ότι σκότωσε την Ενκελέιντα, μητέρα δύο παιδιών, και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Κατά την απολογία του δεν σταμάτησε να κλαίει, να ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά του και να υποστηρίζει ότι το θύμα «ήταν η γυναίκα της ζωής του», ότι την αγαπούσε και ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση «γιατί είχε μαζί του το μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τη 40χρονη», υποστήριξε ότι το είχε πάρει για «άμυνα», σε περίπτωση που εμφανιζόταν ο σύντροφός της.

Τέλος, αρνήθηκε ότι κακοποιούσε και τα παιδιά τους, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αρνείται να δώσει άδεια στον μικρότερο γιο του να πάει στην κηδεία της μητέρας του στην Αλβανία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έφη Πίκουλα για Τιτίκα Στασινοπούλου: «Είπε πρόσφατα ότι η Αλίκη έκανε κάτι ενέσεις, τι είναι αυτά τα πράγματα;»

“Εγώ γελάω με όλες αυτές τις θεωρίες. Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που λείπει από τη ζωή και δεν μπορεί να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σέρρες: Συναγερμός και στον Δήμο Σιντικής – Υψηλά επίπεδα ουρανίου στο Χορτερό

Μετά τους Δήμους Σερρών και Ηράκλειας, ακόμα ένας Δήμος του Νομού έβγαλε ανακοίνωση για υψηλά επίπεδα ουρανίου στο νερό. Είναι ο Δήμος Σιντικής που ανακοίνωσε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εταιρείες πετρελαιοειδών: Βαρύτατα πρόστιμα και απαγόρευση διάθεσης καυσίμων σε περίπτωση λαθρεμπορίας στα πρατήρια που φέρουν το σήμα τους

Αντιμέτωπες με βαρύτατα πρόστιμα ακόμη και με απαγόρευση διάθεσης καυσίμων θα βρίσκονται οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών σε περίπτωση εντοπισμού περιπτώσεων λαθρεμπορίας στα πρατήρια καυσίμων που φέρουν το σήμα τους. Ουσιαστικά οι εταιρείες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ολονύχτιο ρωσικό σφυροκόπημα με εκατοντάδες drones κατά ουκρανικών πόλεων – «Αποδεχτείτε τους όρους για ειρήνη, αλλιώς θα χάσετε κι άλλα εδάφη»

Σε νέο ολονύχτιο σφυροκόπημα κατά ουκρανικών πόλεων προχώρησαν οι ρωσικές δυνάμεις. Κίεβο, Χάρκοβο, Ντονέτσκ αλλά και η Οδησσός όπου διεξάγεται η Σύνοδος Ουκρανίας – Νοτιοανατολικής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πορτογαλία: Νεοναζί επιτέθηκαν σε ηθοποιούς στη Λισαβόνα αμαυρώνοντας τους εορτασμούς για την Ημέρα της Πορτογαλίας

Ομάδα νεοναζί επιτέθηκε εναντίον ηθοποιών έξω από ένα θέατρο στη Λισαβόνα αργά χθες το βράδυ, αναγκάζοντας το να ακυρώσει μια παράσταση για τον εθνικό ποιητή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >