AD

«Όταν έπινε, γινόταν επιθετικός και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει» – Συγκλονίζει η κόρη της 40χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στο Μενίδι

«Νόμιζε ότι η μητέρα μου τον απατάει και ήταν πολύ ζηλιάρης»

«Όταν έπινε, γινόταν επιθετικός και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει», συγκλονίζει η κόρη της άτυχης 40χρονης Ενκελέιντα, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, στη μέση του δρόμου, στην περιοχή του Μενιδίου, από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, «Τον θυμάμαι πάντα να πίνει. Όταν έπινε, γινόταν επιθετικός απέναντί μας. Θυμάμαι να χτυπάει τη μητέρα μου, αλλά όταν μεγαλώσαμε, το σταμάτησε, γιατί μπαίναμε εμείς στη μέση. Νόμιζε ότι η μητέρα μου τον απατάει και ήταν πολύ ζηλιάρης. Απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει. Εμένα και τον αδερφό μου δεν μας είχε χτυπήσει ποτέ», υποστήριξε η κόρη της 40χρονης, σύμφωνα με τον ANT1.

«Την αγαπούσα» – Έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη ο 50χρονος δράστης στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 50χρονος, που δολοφόνησε την Ενκελέιντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Star», o κατηγορούμενος ομολόγησε ότι σκότωσε την Ενκελέιντα, μητέρα δύο παιδιών, και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Κατά την απολογία του δεν σταμάτησε να κλαίει, να ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά του και να υποστηρίζει ότι το θύμα «ήταν η γυναίκα της ζωής του», ότι την αγαπούσε και ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση «γιατί είχε μαζί του το μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τη 40χρονη», υποστήριξε ότι το είχε πάρει για «άμυνα», σε περίπτωση που εμφανιζόταν ο σύντροφός της.

Τέλος, αρνήθηκε ότι κακοποιούσε και τα παιδιά τους, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αρνείται να δώσει άδεια στον μικρότερο γιο του να πάει στην κηδεία της μητέρας του στην Αλβανία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >