AD

Αιγάλεω | «Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου»

Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι

 

«Αυτοί οι άνθρωποι καλό θα ήταν να είναι στο τρελοκομείο» υποστηρίζει η γυναίκα για όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών.

«Αυτοί οι άνθρωποι καλό θα ήταν να είναι στο τρελοκομείο και όχι στο νοσοκομείο». Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση των τριών ανδρών στον καβγά που έστησαν στη μέση του δρόμου με την ίδια και τον σύζυγό της στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω το πρωί της Τρίτης.

Η ίδια, μιλώντας στο STAR, είπε ότι δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο: «Εδώ στο πρόσωπο με χτύπησαν έχω μουδιάσει».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του καβγά και την παράσυρση του 43χρονου συζύγου της από το αυτοκίνητο των τριών ανδρών, η γυναίακ είπε «όταν μου έριξε μπουνιά εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές, δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο».

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω, πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε. Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια και μετά τον πάτησε» κατέληξε συγκλονισμένη η γυναίκα για το αδιανόητο περιστατικό στο Αιγάλεω.

Το άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στο φανάρι στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών. Τότε, για άγνωστη αιτία, οι οδηγοί των δύο οχημάτων λογόφεραν και τρία άτομα κατέβηκαν από το ένα αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον του ζευγαριού που βρισκόταν στο έτερο όχημα. Τους προσέγγισαν και άρχισαν να χτυπούν τόσο τον άνδρα, 43 ετών, όσο και την συνομήλικη γυναίκα που καθόταν δίπλα του.

0 seconds of 31 secondsVolume 90%

Λίγο αργότερα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η ζωή τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Η Τεχεράνη θα δεχτεί περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμά της με αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων», λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ

Το Ιράν είναι έτοιμο να δεχτεί ελέγχους στο πυρηνικό πρόγραμμά του και περιορισμούς στον εμπλουτισμό ουρανίου, σε αντάλλαγμα για την άρση των διεθνών κυρώσεων, υποστηρίζει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Φαίη Ξυλά ζητά λίγο καλοκαίρι ακόμα και εντυπωσιάζει με μαγιό τα social media

Η γνωστή ηθοποιός Φαίη Ξυλά συνεχίζει την περιοδεία της στην Ελλάδα με την επιτυχημένη παράσταση «Υπηρέτης δυο αφεντάδων», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου

To χρηματικό ποσό των 65.885.000 ευρώ θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς 65.951 δικαιούχων από σήμερα Δευτέρα έως την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2025,  στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βραζιλία: Διαδηλώσεις υπέρ του Μπολσονάρου καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο ετοιμάζεται να εκδώσει την ετυμηγορία του

Χιλιάδες υποστηρικτές του Ζαΐχ Μπολσονάρου συγκεντρώθηκαν στις μεγαλύτερες πόλεις της Βραζιλίας, σε μια επίδειξη δύναμης πριν από την έκδοση της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Τέλος σεναριολογίας – προτεραιότητα στο κυβερνητικό έργο» – Η υλοποίηση του πακέτου της ΔΕΘ και οι επικρίσεις της αντιπολίτευσης

« Τέλος στα σενάρια – προτεραιότητα στο κυβερνητικό έργο με ορίζοντα το 2027», είναι το βασικό από τα μηνύματα του Πρωθυπουργού κατά διάρκεια της συνέντευξης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Σεπτεμβρίου

Σήμερα Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη της Γεννήσεως της Θεοτόκου. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι τα εξής: Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω*,Γενέθλιος, Σκιαδενή Τσαμπίκα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >