AD

Παρ’ ολίγον τραγωδία σε σχολείο στην Κηφισιά | Συνελήφθη ο σιδεράς και οι 2 γιοι του για την καγκελόπορτα που καταπλάκωσε μαθητές- «Η πόρτα ήταν καινούργια»

Δικογραφία σχηματίστηκε κατά του σιδερά που τοποθέτησε την καγκελόπορτα στο δημοτικό σχολείο της περιοχής της Κηφισιάς, αλλά και των 2 γιων του, που δούλεψαν μαζί του. Και οι 3 έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρου διαδικασίας, με την κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης.

Πιο συγκεκριμένα, η καγκελόπορτα που είχε μόλις τοποθετηθεί στην είσοδο του σχολείου καταπλάκωσε τρία παιδιά με το ένα εξ αυτών, 9 ετών, να μεταφέρεται τραυματισμένο στο νοσοκομείο. Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη μετά τη 13:00 το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια γονιών και μαθητών, καθώς είχε χτυπήσει το κουδούνι για το σχόλασμα των παιδιών.

“Χτυπάει το κουδούνι, έρχεται ένας κύριος κι όπως πήγε να ανοίξει την πόρτα- τα παιδάκια όπως πάντα ήταν μπροστά για να βγουν έξω- κατευθείαν σαν να μην είχε ποτέ κουμπωθεί σωστά, τοποθετηθεί σωστά, έφυγε προς το κάτω. Είναι και λίγο κατηφορικό το σημείο. Όρθια, σύρθηκε και έπεσε από την πλευρά που βγαίνανε τα παιδιά. Όλα τα παιδάκια προλάβανε και φύγανε και το συγκεκριμένο δεν πρόλαβε και το καταπλάκωσε”, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

Σχολείο Κηφισιά
ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ

Μη πιστεύοντας στα μάτια τους, οι γονείς των μαθητών που περίμεναν να πάρουν τα παιδιά τους σπίτι, είδαν τη μεγάλη σιδερένια πόρτα που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο να φεύγει από τη θέση της.

Η πόρτα ήταν καινούργια, μόλις είχαν αντικαταστήσει την παλιά

“Η πόρτα ήταν καινούργια, τοποθετήθηκε σήμερα και έμαθα ότι τοποθετήθηκε και εντός σχολικών ωρών, την τρίτη ώρα. Προφανώς δεν έγινε σωστή δουλειά και προφανώς δεν έλεγξε και κανείς αυτή τη δουλειά. Δεν μπήκε κανείς στη διαδικασία να την ανοίξει, κανείς δεν τσέκαρε γιατί με το που θα τσέκαρε θα έφευγε η πόρτα”, είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Καγκελόπορτα Κηφισιά Σχολείο
Κηφισιά καγκελόπορτα Σχολείο

“Είναι τραγικό εν ώρα σχολικών ωρών να γίνονται τέτοιες εργασίες στο σχολικό κτίριο και φαίνεται ότι το έργο το έχουν παραδώσει πολύ πρόχειρα”, είπε από την πλευρά της μητέρα μαθήτριας.

Τι ισχυρίζεται η πλευρά του κατασκευαστή

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, στην περίφραξη του σχολείο γίνονταν εργασίες και τοποθετήθηκε νέα καγκελόπορτα. Πηγές από την πλευρά του υπεύθυνου του έργου αναφέρουν πως υπήρχε ενημέρωση να μην πειραχτεί η πόρτα, καθώς οι εργασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >