AD

Βίντεο-σοκ από την ομηρεία γυναικών από τη Χαμάς | «Αυτές είναι που μπορούν να μείνουν έγκυες»

Γεμάτες αίματα και υπό την απειλή όπλων οι γυναίκες στρατιώτες στην επιδρομή της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου του 2023

 

Οικογένειες Ισραηλινών ομήρων στα χέρια της Χαμάς έδωσαν στη δημοσιότητα την Τετάρτη ένα σκληρό βίντεο που δείχνει την κακομεταχείριση που υπέστησαν γυναίκες οι οποίες κρατούνται από την τρομοκρατική οργάνωση.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα που υπομένουν» τονίζουν οι οικογένειες για τις πέντε γυναίκες στρατιώτες τις οποίες βλέπουμε στο βίντεο να τις απειλούν τρομοκράτες της Χαμάς υπό την απειλή όπλων.

 

Το βίντεο δείχνει τη σύλληψη πέντε γυναικών από τρομοκράτες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, όταν οι τελευταίοι εισέβαλαν στη στρατιωτική βάση Ναχάλ Οζ, στο νότιο Ισραήλ.

Όλες είναι εμφανώς σοκαρισμένες, δύο μάλιστα έχουν αίματα στο πρόσωπο και στα ρούχα τους. «Πάρε φωτογραφίες», λέει κάποιος. Μετά τις βάζουν να καθίσουν στο πάτωμα και τους λένε ότι «τα αδέλφια μας σκοτώθηκαν εξαιτίας σας. Θα σας σκοτώσουμε».

«Αυτές είναι οι κοπέλες που μπορούν να μείνουν έγκυες», λέει κάποιος. Μετά, πάντα υπό την απειλή όπλων τις φορτώνουν σε ένα τζιπάκι.

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερες σώματος που φορούσαν οι τρομοκράτες της Χαμάς εκείνη την ημέρα, καθώς επιτέθηκαν στη βάση κοντά στη μεθόριο με τη Γάζα.

Πρόκειται για την Λίρι Αλμπάγκ, την Καρίνα Αρίεβ, την Αγκάμ Μπέργκερ, την Ντανιέλα Γκλιμπόα και την Νάαμα Λέβι.

Οι οικογένειες αναφέρουν ότι «το ενοχλητικό βίντεο είναι η πραγματικότητα της Αγκάμ, της Ντανιέλα, της Λίρι, της Νάαμα, της Καρίνα και άλλων 123 ομήρων εδώ και 229 ημέρες. Το βίντεο είναι μια απόδειξη της αποτυχίας του έθνους να φέρει πίσω τους ομήρους, οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και 229 ημέρες. Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν πρέπει να σπαταλήσει ούτε μια στιγμή ακόμη – πρέπει να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα!»

Μέχρι σήμερα και οι πέντε γυναίκες είναι σε ομηρεία. Είχαν απαχθεί και άλλες δύο γυναίκες, από τις οποίες μία απελευθερώθηκε και άλλη μία δολοφονήθηκε από τη Χαμάς, η σορός της οποίας επαναπατρίστηκε.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιζέλ Πελικό | Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Η ανωμαλία του Ντομινίκ Πελικό, να ναρκώνει την σύζυγό και να βλέπει να την βιάζουν δεκάδες άνδρες, είχε και μιμητές οι οποίοι έκαναν το ίδιο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ρωσία επελαύνει στην ανατολική Ουκρανία

Η Ρωσία βρίσκεται κοντά στην κατάληψη μιας σημαντικής πόλης στην ανατολική Ουκρανία, της Ποκρόφσκ, σε μια από τις ταχύτερες στρατιωτικές προελάσεις από τις αρχές του πολέμου. Αν καταφέρει να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >