AD

«Ήμουν σε άμυνα» λέει ο 54χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε τον επίδοξο αλλοδαπό ληστή της στάνης του στο Κιλκίς

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο κτηνοτρόφος στο Κιλκίς, που σκότωσε επίδοξο ληστή.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το έγκλημα στο Κιλκίς, με έναν 45χρονο να πέφτει νεκρός από τα πυρά ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας στις Μουριές.

Όπως προκύπτει από τις έως τώρα πληροφορίες, το θύμα, 45χρονος ομογενής από τη Γεωργία που είχε αποφυλακιστεί το 2019, μετέβη στη μονάδα του 54χρονου, προκειμένου να του κλέψει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Μαζί του ήταν ένας 38χρονος, τον οποίο το θύμα γνώρισε στις φυλακές, ο 15χρονος γιος του αλλά και ένας 16χρονος φίλος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος κοιμόταν σε ένα δωμάτιο και οι άλλοι τέσσερις του χτυπούσαν να ανοίξει αλλά όταν αυτός δεν άνοιγε, έσπασαν την πόρτα με τσεκούρι και πυροσβεστήρα. Τότε, ο 54χρονος σήκωσε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε τον 45χρονο.

Οι υπόλοιποι επιχείρησαν να μεταφέρουν τον άνδρα αιμόφυρτο με το όχημά τους αλλά έμεινε από βενζίνη και κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως, ο άνδρας κατέληξε.

Στους υπόλοιπους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ληστείας, ενώ στον 54χρονο δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο από τον ανακριτή Κιλκίς. Όλοι τους πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Άτομα από το περιβάλλον του κτηνοτρόφου υποστηρίζουν στο newsit.gr πως ο 54χρονος βρισκόταν σε άμυνα. Φέρεται να άρχισε να πυροβολεί επειδή αισθάνθηκε κίνδυνο, σε μια προσπάθεια όπως αναφέρουν να προστατέψει τη ζωή του.

«Ήταν μέσα στην κτηνοτροφική μονάδα όταν ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Κάποιοι προσπαθούσαν να παραβιάσουν την είσοδο ακόμα και με τσεκούρια, για να μπουν στα ενδότερα» υποστηρίζει το περιβάλλον του 54χρονου. Εκείνη τη στιγμή, ο κτηνοτρόφος και ιδιοκτήτης της μονάδας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και άνοιξε πυρ.

Image

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, ο γιος του 45χρονου άντρα που έχασε τη ζωή του, δούλευε παλιότερα στη συγκεκριμένη κτηνοτροφική μονάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε απολυθεί επειδή σύμφωνα με το περιβάλλον του ιδιοκτήτη, είχε διαπιστωθεί κλοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι δράστες «αποπειράθηκαν να παραβιάσουν θύρα χώρου όπου βρισκόταν ο δράστης, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία του. Δράστης αντιλαμβανόμενος την παρουσία ατόμων που προσπαθούν να παραβιάσουν τη θύρα, από το εσωτερικό του χώρου έβαλε προς το μέρος τους με το κυνηγητικό του όπλο».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Οι έρευνες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του φονικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Την Τετάρτη η συνεδρίαση για την πρώτη λίστα μαρτύρων – Ήδη έντονη η πολιτική κόντρα μεταξύ των κομμάτων

Η αυλαία της εξεταστικής για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ άνοιξε χθες με την εκλογή προεδρείου, ενώ οι εργασίες της Επιτροπής αρχίζουν την Τετάρτη με την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κέλλας: Μόνο με τη στενή συνεργασία όλων μπορούμε να εκριζώσουμε την ευλογιά

Τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν κατά τη σύσκεψη της Δευτέρας (15/9) στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τους περιφερειάρχες και τους αντιπεριφερειάρχες όλης της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πλεύρης: Θα αποσυμφορηθεί από τους μετανάστες η Κρήτη τις επόμενες δύο ημέρες – Σήμερα θα φύγουν 600 άτομα

Για την αύξηση περίπου 850 μεταναστών μέσα σε δύο ημέρες έκανε λόγο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο ΕΡΤnews και την εκπομπή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βραζιλία: Το δάσος του Αμαζονίου υπέστη ακρωτηριασμό επιφάνειας – Έχασε έκταση ίση με την Ισπανία μέσα σε 40 χρόνια

Το τροπικό δάσος του Αμαζονίου στη Βραζιλία υπέστη σε τέσσερις δεκαετίες ακρωτηριασμό επιφάνειας ίσης με αυτή της έκτασης της Ισπανίας και πλησιάζει σε «σημείο από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή κατά των New York Times και ζητά 15 εκατ. δολάρια – «Μια από τις χειρότερες εφημερίδες στην ιστορία της χώρας»

Αγωγή για συκοφαντία και δυσφήμιση κατέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά της εφημερίδας, New York Times, ζητώντας 15 εκατομμύρια. Την είδηση γνωστοποίησε ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >