AD

«Ήμουν σε άμυνα» λέει ο 54χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε τον επίδοξο αλλοδαπό ληστή της στάνης του στο Κιλκίς

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο κτηνοτρόφος στο Κιλκίς, που σκότωσε επίδοξο ληστή.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το έγκλημα στο Κιλκίς, με έναν 45χρονο να πέφτει νεκρός από τα πυρά ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας στις Μουριές.

Όπως προκύπτει από τις έως τώρα πληροφορίες, το θύμα, 45χρονος ομογενής από τη Γεωργία που είχε αποφυλακιστεί το 2019, μετέβη στη μονάδα του 54χρονου, προκειμένου να του κλέψει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Μαζί του ήταν ένας 38χρονος, τον οποίο το θύμα γνώρισε στις φυλακές, ο 15χρονος γιος του αλλά και ένας 16χρονος φίλος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος κοιμόταν σε ένα δωμάτιο και οι άλλοι τέσσερις του χτυπούσαν να ανοίξει αλλά όταν αυτός δεν άνοιγε, έσπασαν την πόρτα με τσεκούρι και πυροσβεστήρα. Τότε, ο 54χρονος σήκωσε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε τον 45χρονο.

Οι υπόλοιποι επιχείρησαν να μεταφέρουν τον άνδρα αιμόφυρτο με το όχημά τους αλλά έμεινε από βενζίνη και κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως, ο άνδρας κατέληξε.

Στους υπόλοιπους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ληστείας, ενώ στον 54χρονο δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο από τον ανακριτή Κιλκίς. Όλοι τους πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Άτομα από το περιβάλλον του κτηνοτρόφου υποστηρίζουν στο newsit.gr πως ο 54χρονος βρισκόταν σε άμυνα. Φέρεται να άρχισε να πυροβολεί επειδή αισθάνθηκε κίνδυνο, σε μια προσπάθεια όπως αναφέρουν να προστατέψει τη ζωή του.

«Ήταν μέσα στην κτηνοτροφική μονάδα όταν ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Κάποιοι προσπαθούσαν να παραβιάσουν την είσοδο ακόμα και με τσεκούρια, για να μπουν στα ενδότερα» υποστηρίζει το περιβάλλον του 54χρονου. Εκείνη τη στιγμή, ο κτηνοτρόφος και ιδιοκτήτης της μονάδας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και άνοιξε πυρ.

Image

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, ο γιος του 45χρονου άντρα που έχασε τη ζωή του, δούλευε παλιότερα στη συγκεκριμένη κτηνοτροφική μονάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε απολυθεί επειδή σύμφωνα με το περιβάλλον του ιδιοκτήτη, είχε διαπιστωθεί κλοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι δράστες «αποπειράθηκαν να παραβιάσουν θύρα χώρου όπου βρισκόταν ο δράστης, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία του. Δράστης αντιλαμβανόμενος την παρουσία ατόμων που προσπαθούν να παραβιάσουν τη θύρα, από το εσωτερικό του χώρου έβαλε προς το μέρος τους με το κυνηγητικό του όπλο».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Οι έρευνες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του φονικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία | Μεγάλες διαδηλώσεις στις πόλεις κατά του κόμματος της Μαρίν Λεπέν

Η γαλλική αστυνομία ανέφερε πως 350.000 άνθρωποι αναμένεται να συμμετάσχουν σε πορείες – Σε κλοιό ρευστοποιήσεων οι ευρωπαϊκές αγορές από την πολιτική κρίση της Γαλλίας Πιο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σον Πεν για Ντακότα Τζόνσον: Τα γυρίσματα μαζί της ήταν σαν να έχεις τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ να παίζει το Yesterday κάθε μέρα

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία, Daddio, που έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές   Ο Σον Πεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κέιτ Μίντλετον | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε σήμερα η Κέιτ Μίντλετον. Το Trooping the Colour πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Whitehall για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πειραιάς | Ένας νεκρός κι ένας βαριά τραυματίας σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Κούρδων

Η ένοπλη συμπλοκή έγινε μεταξύ Κούρδων μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Ακτή Μουτσοπούλου   Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός αιματηρού επεισοδίου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >