AD

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μιλάνε για τον τελικό του Confernce League

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μίλησαν για το όνειρό τους που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα στις 29 Μαΐου

 

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον τελικό της 29ης Μαϊου 2024 στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε μια εβδομάδα όχι μόνο θα ξέρουμε εάν ο Ολυμπιακός ή η Φιορεντίνα θα έχουν κατακτήσει το Confrence League αλλά και οι νικητές θα το έχουν γλεντήσει με την ψυχή τους.

 

Οι Κώστας Φορτούνης, Ντάνιελ Ποντένσε, Βιθέντε Ιμπόρα και Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησαν στη media day του Ολυμπιακού για την μεγάλη στιγμή που πλησιάζει και δεν έκρυψαν το μεγάλο τους όνειρο.

Οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού 

Φορτούνης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό. Όλοι οι κόποι ανταμείφθηκαν. Φτάσαμε έως εδώ και είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε όλο αυτόν τον καιρό. Το είχαμε ονειρευτεί, καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ και είμαστε χαρούμενοι. Πολλά μπορούμε να πούμε ότι έγιναν στη χρονιά αλλά ο βασικός στόχος ήταν ο προπονητής που ήρθε. Μας γέμισε αυτοπεποίθεση, πίστεψε σε εμάς. Κάναμε καλή δουλειά, αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, μας έδωσε τη νοοτροπία του νικητή και για αυτό φτάσαμε στον τελικό. Αρχίσαμε να το πιστεύουμε μέσα στην έδρα της Μακάμπι όπου κάναμε μία μεγάλη ανατροπή, εκεί αρχίσαμε να το πιστεύουμε όλοι και όσο περνούσαν τα παιχνίδια, γινόμασταν όλο και πιο δυνατοί».

Τζολάκης: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ανυπομονούμε για αυτόν τον τελικό, τον περιμένουμε πώς και πώς. Είναι ο πρώτος τελικός της ομάδας αλλά και δικός μου. Μετράμε αντίστροφα για να έρθει η μέρα του αγώνα. Θεωρώ αυτό που μας έφτασε εδώ, πρέπει να διατηρηθεί. Καθημερινή προπόνηση, ρουτίνα και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο».

Ιμπόρα: «Βλέπω καλά την ομάδα, δουλεύουμε συνεχώς και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε πανέτοιμοι, ανυπομονούμε για το ματς, έχουμε πολλή όρεξη για εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μέρες για να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε πράγματα αλλά βλέπω την ομάδα καλά και έτοιμη. Βλέπω αρκετό ποδόσφαιρο και έτσι έχω δει τα δύο τελευταία παιχνίδια της Φιορεντίνα με την Μπριζ, είναι μία ομάδα ολοκληρωμένη, δυνατή, δουλεμένη, στην άμυνα είναι δύσκολο να τη κερδίσεις και στην επίθεση να τη σταματήσεις, όπως όλες οι ιταλικές ομάδες με πολλή ποιότητα. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να το πάρουμε και να γράψουμε ιστορία».

Ποντένσε: «Μετά το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος, είπα ότι είχαμε ένα όνειρο και τώρα ήρθε να το πραγματοποιήσουμε. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και θα φροντίσουμε για όλα».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γάζα: Έξι παιδιά στην ουρά για να προμηθευτούν νερό σκοτώθηκαν από ισραηλινό πύραυλο

Δέκα άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων έξι παιδιών, σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική σήμερα, ενώ περίμεναν να γεμίσουν δοχεία νερού στην κεντρική Γάζα, σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών έκτακτης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Εύα δείχνει να κατανοεί τη φύση του επαγγέλματός μου»

«Εξελίσσεται με έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Νομίζω ότι έχει πάρει αρκετά στοιχεία μου, όπως και από τη μητέρα της» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καβάλα: Συλλήψεις για τηλεφωνικές απάτες

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας -3- αλλοδαποί – μέλη εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στις τηλεφωνικές απάτες. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Επίσκεψη στην Ουάσινγκτον θα πραγματοποιήσει αύριο Δευτέρα ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε θα επισκεφτεί την Ουάσινγκτον στις 14-15 Ιουλίου, όπου και θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σίλια Κατράλη: «Θα ήθελα να υποδυθώ τον Ντόριαν Γκρέι με τον οποίο έχω ιδιαίτερη σύνδεση»

«Σεξιστικό μπορεί να είναι ένα σύνολο συμπεριφορών από άτομα που νομίζουν πως έχουν εξουσία», δήλωσε η Σίλια Κατραλή. Η Σίλια Κατραλή παραχώρησε συνέντευξη στo Enjoy

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >