AD

Καραγιάννης προς Καινούργιου | Με το που σε είδα έπαθα ντουβρουτζά, είσαι πανέμορφη, το wet look σου σήμερα δεν υπάρχει

«Άλαλα τα χείλη των ασεβών σήμερα Κατερίνα μου, Με το που άνοιξα το μόνιτορ και σε είδα πήγα να πάθω ντουβρουτζά. Είσαι πανέμορφη. Ειλικρινά αυτό το wet look σήμερα δεν υπάρχει. Είναι για να χάνεις το χρώμα σου.

 

Δεν ξέρω πως αντέχουν σήμερα οι παριστάμενοι» είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης με την Κατερίνα Καινούργιου να χαμογελά και να τον ευχαριστεί.
Με εντυπωσιακό look εμφανίστηκε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Ο Ανδρέας Καραγιάννης προχώρησε σε ένα τρυφερό κοπλιμέντο προς την παρουσιάστρια του Alpha στον «αέρα» της εκπομπής.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Noah Lyles | Ένας ασταμάτητος πρωταθλητής

Ο Noah Lyles είναι ένας ασταμάτητος πρωταθλητής και εξαιρετικός χαρακτήρας, που συνδυάζει την αγάπη του για τον στίβο με την αφοσίωση και το πάθος, καταφέρνοντας να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να γράψει ιστορία στον αθλητισμό.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, αστυνομικός με εγκαύματα β’ βαθμού

Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ εναντίον της σκοπιάς, τραυματίστηκε αστυνομικός – Μαρινάκης: Η Δικαιοσύνη δεν τρομοκρατείται, απόλυτη προτεραιότητα η σύλληψη των δραστών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Vera Wang | Η σχεδιάστρια μόδας που άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο ντύνονταν οι νύφες

 75 χρόνια πριν, στις 27 Ιουνίου του 1949 γεννήθηκε η κορυφαία σχεδιάστρια που έφερε επανάσταση στον κόσμο της μόδας. Γυναίκες υψηλού προφίλ έχουν φορέσει δημιουργίες της Wang, ανάμεσά τους η Karenna Gore, η Campbell Brown, η Avril Lavigne, η Victoria Beckham, η Sharon Stone, η Hilary Duff, η Holly Hunter, η Kim Kardashian, η Jennifer Lopez, η Khloe Kardashian, η Michelle Obama, η Sarah Michelle, Chelsea Clinton, Ivanka Trump και Alicia Keys.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δολοφόνος, ληστής και δραπέτης, ο νεκρός στον Κορυδαλλό

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς ξέσπασε άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε κρατούμενους βαρυποινίτες. Κατά τη συμπλοκή, ένας 35χρονος βαρυποινίτης έπεσε νεκρός και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Politico | Πώς θα κυβερνηθεί η Γαλλία με κεντρώο πρόεδρο και ακροδεξιό πρωθυπουργό

Ο φιλελεύθερος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα μπορούσε σύντομα να αναγκαστεί να συνυπάρξει με έναν πρωθυπουργό από εχθρικό κόμμα για να ηγηθεί της κυβέρνησης της Γαλλίας,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >