AD

Η Τούνη απάντησε για τις πανάκριβες γόβες της | Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα να πας σούπερ μάρκετ

Στην Αμερική ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μοιράστηκε νέες εμπειρίες από το ταξίδι της μέσα από το Instagram και το TikTok. Η influencer ανέφερε πως βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands και δε μπόρεσε να αντισταθεί σε αγορές.

1-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-11-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-2

1-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-31-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-41-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-51-iwanna-toynh-panakribes-agores-amerikh-6

Ιωάννα Τούνη: Το εμπορικό κέντρο είχε έκπτωση 20% και 30%

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο TikTok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

Απέκτησε ακριβή τσαντα με εκπτωση

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο TikTok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Ποικίλα σχόλια κάτω από το βίντεο

Για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων των διαδικτυακών της φίλων, δημιουργώντας έτσι ποικίλα σχόλια κάτω από το βίντεο αλλά και τις τιμές που παρουσίασε.

«Είμαστε κ εμείς που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο ) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», της έγραψε ένας χρήστη του TikTok με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γιαυτό».

«Θέλει κάποιος να μου πει που τα βρίσκουν τόσα χρήματα γιατί θέλω και εγώ να πάρω αλλά δεν τα έχω», της γράφει άλλος χρήστης με την ίδια να απαντά «Μήπως από τις εταιρίες μου;».

Ενώ σε στο σχόλιο «Τι έχω κάνει λάθος;», που έγραψε χρήστης η Ιωάννα Τούνη απάντησε «Ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων και όχι με την δική σου».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >