AD

Κέιτ Μίντλετον | Έχει περάσει τα πιο δύσκολα με τη θεραπεία για τον καρκίνο

Νέες πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πριγκίπισσα τη Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, στη μάχη που δίνει για τον καρκίνο, μετέδωσε το Vanity Fair.

Επικαλούμενη πηγές κοντά στην Κέιτ Μίντλετον, η ιστοσελίδα μεταφέρει ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η οποία υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, έχει περάσει τα δύσκολα (σ.σ. turned the corner στο πρωτότυπο) και νιώθει αρκετά καλύτερα.

«Είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι ανέχεται τη φαρμακευτική αγωγή και στην πραγματικότητα πηγαίνει καλύτερα» πρόσθεσε ο οικογενειακός φίλος του πριγκιπικού ζεύγους που επικαλείται το Vanity Fair και προσθέτει: «Ήταν, πάντως, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι έχουν σπεύσει δίπλα στην Κέιτ, τον Γουίλιαμ, την αδερφή της και τον αδερφό της».

 

vf-keit

Κατά το δημοσίευμα, οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα κάνει δημόσια εμφάνιση μέχρι τέλος του έτους, δεν είναι αληθείς.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται και οι εκτιμήσεις ότι έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ξανά δημόσια το φθινόπωρο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, δεν υπάρχει βιασύνη για επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της, καθώς είναι επικεντρωμένη εντελώς στην θεραπεία της. «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και δεν υπάρχει σίγουρα καμία βιασύνη. Αυτό θα γίνει όταν η Κέιτ νιώσει έτοιμη και όταν θα πάρει το πράσινο φως από την ιατρική ομάδα της. Αλλά θα επιστρέψει 100% στα καθήκοντά της, δεν τίθεται ερώτημα γι’ αυτό» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >