AD

Ερωτική εξομολόγηση Κασσελάκη για Τάιλερ | «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον, είμαστε ένα, τον αγαπάω»

Επί προσωπικού πήγε, μεταξύ άλλων, η συζήτηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο υποδέχθηκε στις Σπέτσες.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ουδέποτε σκέφτηκα αν πρέπει ή όχι να μιλήσω για τον Τάιλερ. Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ και που είμαι υπερήφανος. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο εκλογικά ή πολιτικά αν το έκρυβα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος έπρεπε να κρυφτεί για να πετύχει έναν σκοπό. Έχει έρθει κόσμος που μου έχει πει να μη δείχνω τόσο πολύ τον Τάιλερ δίπλα μου. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δε θα αλλάξω το ποιος είμαι. Τέλος!».

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον»

«Είμαστε μία μονάδα εγώ και ο Τάιλερ, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον! Υπάρχει το για πάντα. Ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του. Το να παντρεύεσαι επειδή τσεκάρετε κουτάκια, για εμένα δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Ερωτεύτηκα στον Τάιλερ την καρδιά του. Είναι παιδί διαμάντι και νομίζω ότι το βλέπει αυτό σιγά σιγά η χώρα. Δεν έπρεπε να κρύψω τον Τάιλερ, ξεκολλήστε εσείς!».

«Γνωριστήκαμε στην Αμερική, ήρθε στις Σπέτσες ως φίλος και εδώ συνάψαμε τη σχέση μας. Ερωτευτήκαμε εδώ, μετά από δύο μήνες γίναμε ζευγάρι. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί», συμπλήρωσε.

«Στην Αμερική δεν μπορέσαμε να παντρευτούμε υπό τις συνθήκες που φανταζόμασταν γιατί έγινα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν παντρευτούμε, άρα μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Παντρευτήκαμε στις ΗΠΑ νομικά, ήμασταν οι δυο μας και ένα μάρτυρας. Ούτε μία φωτό δεν διέρρευσε».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >