AD

54χρονος πα-τέρας χτύπησε την κόρη του με ματσέτα επειδή δεν ήθελε να του δώσει €165 για επισκευές σε αυτοκίνητο

Ήμουν σίγουρη ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μέρα μου από έναν πατέρα που θα σκοτώσει το παιδί του, δήλωσε η 33χρονη η οποία εργάζεται ως οδοντίατρος

Επίθεση η οποία παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή δέχθηκε από τον πατέρα της μια 33χρονη influencer στη Βραζιλία, η οποία καταγγέλλει ότι ο 54χρονος τη χτύπησε με ματσέτα επειδή διαφώνησαν αναφορικά με ένα χρέος που αφορούσε επισκευές σε αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η 33χρονη Bruna Tsuchiya φαίνονται τα τραύματα που προκλήθηκαν από την καταγγελόμενη επίθεση του πατέρα της στο ξενοδοχείο που διατηρεί η οικογένειά τους.

brazil-epithesi
brazil-epithesi2

Η 33χρονη η οποία είναι οδοντίατρος, είπε στους αστυνομικούς ότι ο 54χρονος πατέρας της την κυνήγησε με μια ματσέτα που πήρε από το γραφείο του με την ίδια αρχικά να κλειδώνεται σε ένα από τα δωμάτια.

Όπως είπε, μετά την επίθεση του πατέρα της τηλεφώνησε στη μητέρα της για να ζητήσει βοήθεια πριν να προσπαθήσει να διαφύγει, χωρίς επιτυχία, καθώς όταν έφτασε στο γκαράζ γλίστρησε δίνοντας την ευκαιρία στον 54χρονο να την τραβήξει από τα μαλλιά και να τη χτυπήσει με τη ματσέτα.

«Έζησα έναν εφιάλτη, βίωσα το αίσθημα ότι η ζωή μου θα τελειώσει ξαφνικά. Ήμουν σίγουρη ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μέρα μου από έναν πατέρα που θα σκοτώσει το παιδί του. Πώς βρήκε το κουράγιο να κάνει κάτι τέτοιο;» είπε η 33χρονη σε story που ανέβασε στο Instagram.

brazil-epithesi3
O 54χρονος πατέρας με την 33χρονη κόρη του σε παλαιότερες στιγμές

Από την πλευρά του ο 54χρονος έδωσε μια διαφορετική εκδοχή υποστηρίζοντας ότι η κόρη του πήγε να τον συναντήσει για να εισπράξει μερίδιο των κερδών από το ξενοδοχείο για λογαριασμό της μητέρας της. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο τους διαφώνησαν αφού εκείνη αρνήθηκε να πληρώσει 165 ευρώ για τις επισκευές στο αυτοκίνητό της. Κατά την περιγραφή του, ήταν η 33χρονη που πήρε μια ματσέτα με τον ίδιο να τραβάει όπλο και εκείνη να το βάζει στα πόδια.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα G1 παρουσίασε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία η μητέρα της 33χρονης είχε εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα τον Νοέμβριο του 2023 κατηγορώντας τον 54χρονο για ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε φωτογραφίες της 33χρονης

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >