AD

Κωνσταντίνος Αργυρός |Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, για μένα είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή

Ιδιαίτερο ήταν το χθεσινό βράδυ, Κυριακή 2/6, για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς πραγματοποιήθηκε η απονομή του διαμαντένιου δίσκου του για το άλμπουμ «22». Εκεί βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του, αλλά και πολλοί άνθρωποι του χώρου, μαζί με κάμερες και δημοσιογράφους.

Στους τελευταίους, λοιπόν, έκανε δηλώσεις ο τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του για αυτή του την επιτυχία και αποκάλυψε ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι του. Η δημιουργία η οικογένειας είναι μέσα σε αυτές και είναι από τις πιο “δυνατές” του επιθυμίες.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τη δημιουργία οικογένειας

«Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ξεκίνησα πέντε χρονών τα πρώτα βήματα στο πιάνο ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή», είπε αρχικά και έπειτα πρόσθεσε για τα επόμενα βήματά του και το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια: «Σίγουρα θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο για να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος και βιολογικά αλλά και ψυχικά. Αυτό έχει αξία. Πιστεύω πάρα πολύ στη θρησκεία, είμαι ένας άνθρωπος που δεν είναι ότι θα πάω κάθε μέρα στην εκκλησία, αλλά νιώθω την πίστη μέσα μου. Θα κάνω τον σταυρό μου που είμαστε καλά, έχουμε την υγεία μας και μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα. Μάλιστα το ζευγάρι ήταν άνετο και πολλές φορές ο φακός του Happy Day τους κατέγραψε μαζί.

Μέσα από δηλώσεις που πρόβαλε η εκπομπή το πρωί της Δευτέρας 3/6 είδαμε τον τραγουδιστή να μιλάει με μεγάλη συγκίνηση για το διαμαντένιο του δίσκο. Όσο για τη σύντροφό του έστεκε πολύ διακριτικά στο πλευρό του με τα βλέμματα να πέφτουν όλα πάνω της λόγω της λαμπερής εμφάνισης που έκανε.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >